prošlo je 16 godina

Sjećate se koga je Severina ljubila kada je pobijedila na Dori? Zajedno su bili godinu dana, a pratio ju je i na Eurosong

Severina Severina Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Galerija

Severina je 2006. godine odnijela pobjedu na Dori s pjesmom "Moja štikla", a u to je vrijeme ljubila hercegovačkog poduzetnika koji ju je pratio i na Eurosongu.

Severina je već dugi niz godina jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, a nerijetko pažnju medija plijeni i svojim privatnim životom.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Godine 2006. je na Dori odnijela pobjedu s pjesmom "Moja štikla" s kojom je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu iste godine, a tada je uz nju bio osam godina mlađi Mate Čuljak.

Pjevačica i poduzetnik su se zaljubili u jesen 2005. godine. Svojedobno je Severina otkrila da ju je Mate zaprosio, no zbog poslovnih obveza su odgodili vjenčanje. Ipak, nakon nešto više od godinu dana veze par je prekinuo.

"Rastali smo se ljudski, a krivac nije treća osoba", objasnila je tada pjevačica za domaće medije.

Sudbonosno da pjevačica je nekoliko godina kasnije rekla Igoru Kojiću, a par je u braku proveo gotovo šest godina. Imali su i tri svadbena slavlja. Prvi put su slavili krajem rujna 2015. kada su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. U listopadu iste godine priredili su i svadbu u Beogradu, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru.

O njihovim bračnim problemima počelo se šuškati na proljeće 2020. godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok u kolovozu prošle godine nisu službeno potvrdili razvod.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudski šarmer zaljubljeno držao suprugu za ruku, uvijek je spreman stati joj u obranu od dežurnih kritičara

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +0 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić Vejzović otkrila tajnu skladnog braka s 5 godina mlađim suprugom, ali i sve o nedavnom susretu sa slavnim kolegom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene