Pljunuti!

Saša Lozar objavio fotku iz djetinjstva, zbog frizure ga svi uspoređuju s jednom holivudskom zvijezdom

Saša Lozar - 1 Saša Lozar - 1 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar - 1 Saša Lozar - 8 Saša Lozar - 2 Genijalan spot Saše Lozara - 2 Saša, Tin i Kedžo Saša Lozar (Foto: PR) Saša Lozar (Foto: Dijana Ljubanović) Saša Lozar (Foto: Promo) Saša Lozar (FOTO: Instagram) +0 Saša Lozar (Foto: Screenshot) Galerija

Saša Lozar je na Instagramu objavio svoju fotografiju iz 1997. godine i usporedio se s Leonardom DiCaprijem.

Pjevač i radijski voditelji Saša Lozar na Instagramu se prisjetio svojih mlađih dana i objavom nasmijao mnoge.

Pogledaj i ovo Saša Lozar ima li napretka? Saša Lozar odradio je finalni nastup nakon što je njegov falš postao hit na internetu, je li uspio popraviti dojam?

Podijelio je svoju fotografiju iz djetinjstva i u opisu se usporedio s jednim slavnim holivudskim glumcem, a sličnost su primijetili i njegovi pratitelji.

"Kažu da je opet moderna DiCaprio frizura", napisao je Saša pred svoje fotke iz 1997. godine na kojoj zbilja ima jako sličnu frizuru kao Leonardo DiCaprio u devedesetima.

"Pljunuti!", "Na prvu sam pomislila da je Leo", "Što je najbolje, na fotki sličiš na njega iz mladih dana jako", pisali su mu pratitelji ispod fotografije. "Zvali su me u selu Di (si) Caprio!" šaljivo im je odgovorio Saša.

Neke je podsjetio i na Mazala iz Smogovaca te Backstreet Boyse, dok je većina Lozarevih pratitelja fotke zalijepilo komentiralo emotikonima koji plaču od smijeha.

Inače, Saša se proslavio u talent showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents" 2003. godine, nakon čega je bio dio boy badna Saša, Tin i Kedžo, s Tinom Samarđićem i Damirom Kedžom.

Lozar je  2015. sudjelovao i u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je pobijedio, a u  njegovim transformacijama gledatelji će ponovo moći uživati i u All stars sezoni showa koja će okupiti osam najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) +5 David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) Celebrity Glazbenik u 72. godini šesti put postao otac, dobio je prvog sina sa suprugom koja je mlađa od njegovih kćeri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene