Pa, ništa se nije promijenio!

Uzdahe žena diljem svijeta mamio je još 90-ih, a prizori njega u 48. godini lako vraćaju u to razdoblje!

Ryan Phillippe Ryan Phillippe Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Phillippe Ryan Phillippe Ryan Phillippe +0 Ryan Phillippe Galerija

Ryan Phillippe proslavio se još krajem 90-ih godina zahvaljujući hit-filmu "Okrutne namjere", a i danas mami uzdahe gdje god da se pojavi.

Glumac Ryan Phillippe pokazao je isklesano tijelo kada je izašao trčati u Los Angelesu, a bez majice je zaustavio dah i slučajnim prolaznicama. Paparazzi su 47-godišnjeg glumca ulovili u Griffith Parku, a na sebi je imao samo crvene hlačice, tenisice i sunčane naočale.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon - 3 U izlasku s mamom Svi već znaju da je kći njezina živa kopija, a evo kako izgleda sin ove voljene holivudske glumice!

Miljenik žena još je jednom opravdao svoj status, a s obzirom na najnovije fotografije, izgleda da se nije puno promijenio od 90-ih godina, kada je bio na vrhuncu slave.

Phillippe se proslavio 1999. godine zahvaljujući romantičnoj komediji "Okrutne namjere", a svi su ga obožavali i u filmu "Studio 54". Iako nije nastavio nizati uspjehe poput svoje bivše supruge Reese Witherspoon, ostao je ikona toga doba.

Ryan je posljednjih godina imao problema, i to s bivšim djevojkama, koje su iznijele brojne optužbe na njegov račun. Glumac se 2017. nagodio za milijun dolara s glumicom Elsie Hewitt, koja ga je tužila za fizički napad u njegovu domu. Iste godine je njegova bivša zaručnica Paulina Slagter podnijela prijavu protiv njega da je maltretira preko poruka u kojima joj piše da je ku*va i slično.

Ljepuškasti glumac ima troje djece. Kćer Kaliani je dobio u kratkoj vezi s Alexis Snap, zvijezdom filma "Na putu do zvijezda", a s bivšom suprugom Reese je dobio sina Deacona i kćer Avu.

Phillippe je Witherspoon upoznao na zabavi za njezin 21. rođendan 1998. godine. Nakon što su počeli hodati, rekla je u jednom intervjuu kako ne može biti sretnija s njim, a otkrila je i što mu je rekla kada ga je prvi put vidjela. U roku od godine dana od upoznavanja Reese i Ryan počeli su živjeti skupa na Beverly Hillsu, a dijelili su i posao. Taman su započeli vezu, a već su se pojavili skupa i u filmu "Okrutne namjere". Njihova ljubav brzo se razvijala te je Reese ostala trudna prije nego što su stali pred oltar.

Početkom 2000-ih godina Reese i Ryan su se sve više udaljavali, a par je 2006. objavio da se rastaju. U zajedničkoj izjavi istaknuli su kako će se i dalje brinuti zajedno o svojoj obitelji, no oni kao par ne mogu dalje. Na terapije za parove počeli su odlaziti još 2002. godine, a Phillippe je jednom prilikom rekao da je najveća pogreška ne ići na terapije i pustiti da brak propadne zbog lijenosti.

Bivši supružnici su kasnije objasnili da su se razveli jer su se vjenčali mladi i kako im je zbog početka njihove karijere bilo previše pritisaka sa svih strana.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković i Ante Gotovac Simona Mijoković +3 Simona Mijoković - 2 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić na Maldivima priče - 6 Nina Badrić na Maldivima priče - 11 +3 Nina Badrić na Maldivima priče - 9 Celebrity Nina Badrić u badiću s dubokim izrezom s prednje strane izazvala divljenje, spomenula i temu o kojoj rijetko govori!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene