Rob Kardashian proslavio se u reality showu "Keeping Up With Kardashians", no s godinama mu je slava dosadila. I dalje bježi od medija.

Galerija


Nakon što se godinama nije pojavljivao u javnosti, a onda šokirao transformacijom i prekomjernim nakupljenim kilogramima, Rob Kardashian postavio si je neke nove ciljeve u životu i odlučio da je vrijeme za zdravije promjene.

Vezani članci Scott Disick i Bella Banos - 1 Još jedna ljepotica pala na njega, a mnogima nije jasno zašto: Razuzdan je, sklon varanju i ima problema s alkoholom Kris Jenner - 4 Proslavila je kćeri i sebe, sada se suočava s teškim optužbama sa snimanja njihovog kontroverznog showa

Rob je tako u ovu godinu ušao s nekoliko novih odluka od kojih nije odustao, iako mu nije bilo nimalo lako, potvrdio je njemu blizak izvor za E!.

"Nije prestajao ulagati trud i napor u svoje zdravlje i u ono što je dobro za njega. 2015. godine dijagnosticiran mu je dijabetes, a sada je smanjio konzumaciju brze hrane i alkohola te stvarno radi na zdravim prehrambenim navikama. To je za njega promijenilo igru", izjavio je izvor.

Kao rezultat toga Roba smo ponovno počeli viđati u javnosti. Prvo se pojavio na rođendanu svoje sestre Khloe, zatim na obiteljskoj proslavi 4. srpnja, a u konačnici se vratio prošlog listopada i u reality show koji je proslavio njegovu obitelj "Keeping Up With Kardashians".

U prosincu se pjevačica Rita Ora prisjetila vremena kada su njih dvoje bili par, točnije 2012. godine, a njegova bivša zaručnica Blac Chyna potvrdila je da su riješili sve nesuglasice oko roditeljstva nad njihovom kćeri Dream i sve probleme.

"Dobro mu ide, sve je dobro i puno pozitive", izjavila je Chyna u emisiji "The Wendy Williams" i dodala da joj je za Valentinovo poslao lijepi buket cvijeća.

"Pronašao je svoje sretno mjesto, usredotočen je na Dream i svu sreću koju mu ona donosi. Želi biti najbolji mogući tata i ne želi ju iznevjeriti. Ona mu je pomogla da pronađe put prema naprijed i svrhu postojanja", izjavio je njemu blizak izvor za E!

Nedavno se pisalo i novoj ljubavi koju je pronašao s influencericom Aileen Gisselle, nakon što je ona objavila snimku s njihova spoja te su svi počeli pričati da su već neko vrijeme zajedno, no Rob to nije potvrdio.

Stigao hladan odgovor iz palače nakon što je Harry prijateljici otkrio detalje njihova razgovora, jasno mu poručili što misle

Harry konačno razgovarao s Williamom i Charlesom, ali možda bolje da nije, detalje je otkrila njegova bliska prijateljica