što mu je to trebalo?

Bio je pravi ljepotan, a onda se doveo do neprepoznatljivosti, no 20 godina mlađa zaručnica s tim nema problema

Ray Liotta - 2 Ray Liotta - 2 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ray Liotta - 1 Ray Liotta - 4 Ray Liotta - 2 Ray Liotta - 3 Ray Liotta - 1 Ray Liotta - 5 Ray Liotta - 2 Ray Liotta - 4 +0 Ray Liotta - 3 Galerija

Ray Liotta snimljen je u šetnji sa zaručnicom Jacy Nittolo, koju nije ispuštao iz ruku, a na fotografijama ga nije baš lako prepoznati.

Američki glumac Ray Liotta (67) nekad je bio miljenik žena, no više nije ni sjena ljepotanu kojeg pamtimo.

Pogledaj i ovo Ray Liotta Tužno... Smrt koja je šokirala glumački svijet: Majka ga je napustila još kad je bio beba, a tragični događaji i gubici samo su se nizali

Posljednjih godina priča se samo o njegovu zategnutom licu, koje jedva može razvući u osmijeh jer je pretjerao s botoksom i faceliftingom, iako on uporno poriče da je nešto radio na sebe.

No fotografije govore umjesto njega, pa ga tako više nije lako ni prepoznati, ali paparazzi su ga sada ipak uspjeli uloviti u šetnji Los Angelesom, i to s 20 godina mlađom zaručnicom Jacy Nittolo.

Par je šetao držeći se a ruke, a izmijenili su i nekoliko nježnosti te se uopće nisu obazirali na znatiželjne poglede i fotoaparate.

Ray i Jacy zaručili su se 2020. godine i čini se da im se ne žuri pred oltar. On je prije nje bio sedam godina u braku s glumicom Michelle Grace, s kojom ima kćer Karsen Liotta, a i ona iz bivših veza ima kćer i tri sina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ray Liotta (@rayliotta)

Inače, Ray je najpoznatiji po ulozi Henryja Hilla u kriminalističkoj drami "Dobri momci", a gledali smo ga i u popularnoj seriji "Shades of Blue" s Jennifer Lopez.

Kako je Liotta izgledao na početku karijere i koliko se otada promijenio, pogledajte u našoj galeriji.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +12 Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 3 Katy Perry - 2 Katy Perry - 1 Katy Perry +2 Katy Perry Celebrity Gornji dio njezine haljine sve je ostavio u čudu, čipka nije pokrila baš sve onako kako bi mnogi očekivali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene