evo gdje je danas

Rafo je pobijedio u čak dva popularna showa i osvojio milijun i pol kuna, a onda je okrenuo novu stranicu: "Na prvom mjestu mi je Bog, pa obitelj"

Rafael Dropulić Rafo - 1 Rafael Dropulić Rafo - 1 Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo - 2 Rafael Dropulić Rafo - 3 Rafael Dropulić Rafo - 4 Rafael Dropulić Rafo - 5 Rafael Dropulić Rafo - 6 Rafael Dropulić Rafo - 7 Rafael Dropulić Rafo - 8 Rafael Dropulić Rafo +4 Rafael Dropulić Rafo i Davor Gobac Galerija

Rafael Dropulić Rafo pobijedio je u showu "Story Supernova Music Talents" 2003. godine, a zatim i u prvoj "Farmi", te je ukupno osvojio milijun i pol kuna, no danas živi posve drugačijim životom.

Rafael Dropulić Rafo proslavio se u showu Nove TV "Story Supernova Music Talents" 2003. godine koji se bavio potragom za novim glazbenim zvijezdama te je kao prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj izazvao veliko zanimanje publike.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Za pamćenje! Naše zvijezde nisu htjele propustiti vjerski spektakl, pogledajte tko se pridružio molitivi i duhovnim pjesmama, predvodila ih velika diva!

U vrijeme prikazivanja oborio je rekorde gledanosti, a obožavatelji su kandidate pratili na svakom koraku.

Pobjedu je odnio Rafo i osvojio je nagradu od milijun kuna, od čega je veći dio iznosa darovao za izgradnju crkve u svojim rodnim Pločama. Svi se još dobro sjećaju njegova prvog singla "Ja sam Rafo", a 2005. je objavio čak i album "Mangipe". Zatim je 2008. godine osvojio još pola milijuna kao pobjednik prve "Farme", još jednog popularnog showa Nove TV.

Nakon toga se okušao kao radijski spiker, pa se povukao iz javnosti, posvetio poslu, studiranju, obitelji i Bogu. Oženio se i dobio je dvije kćeri.

"Ako ti je Bog dao neki talent, nema većeg grijeha nego ga ne koristiti! Pa čak i ovako, ustvari, ovo je najbolje što možeš radit s talentom. Pjevati Bogu. Na prvom mjestu Bog, pa obitelj, a ovo ostalo u tolikoj mjeri da ne zapostavljaš prvo dvoje", rekao je Rafo za In Magazin prije nekoliko godina.

Uskoro će napuniti 40 godina, a posljednji put se u javnosti pojavio ovog lipnja na koncertu duhovne glazbe "Progledaj srcem" na zagrebačkom Maksimiru. Tada je nakon dugo vremena i zapjevao, a došli su ga podržati i članovi obitelji.

"Rekla mi je punica da gdje sam ih smjestio gore, jadna žena se mora penjat na tribinu" rekao je s pozornice prije nastupa i dodao da uz Boga treba najviše slaviti obitelj, a pozdravio je i suprugu i kćeri koje su također bile u publici.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Vrijedilo je čekati 13 godina: Severina u prozirnoj haljinici u Opatiji priredila spektakl za pamćenje!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Caprice Bourret - 1 Caprice Bourret - 2 Caprice Bourret - 4 Caprice Bourret +14 Caprice Bourret Celebrity Ima 50 godina, a u badiću izgleda kao Bondova djevojka: S razlogom je bila na listama najljepših žena i više od 250 naslovnica časopisa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene