vrckava, kao i danas!

Procurile fotke naše poznate glumice stare 16 godina, pogledajte kako je izgledala na početku karijere

Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Bojan Zibar, Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri - 1 +0 Ana Begić Tahiri - 4 Galerija

Ana Begić Tahiri svakom novom ulogom oduševljava publiku, a prvi put se u televizijskoj seriji pojavila prije 16 godina. Pogledajte kako je onda izgledala.

Glumica Ana Begić Tahiri (42) obožavatelje je oduševila ulogom Jane Dobrile u seriji "Dar Mar" Nove TV, a u usporedbi s fotkama starim 16 godina koje su se pojavile ovih dana, čini se kako našla glumica nije ni dana ostarjela.

Pogledaj i ovo Ana Begić Tahiri velika transformacija Naša glumica smršavjela je čak 15 kila, a sada je novu figuru istaknula u seksi kožnom izdanju!

Na fotkama s početka karijere Ana je izgledala jednako mladoliko kao i danas, a nedavno nam je u intervjuu priznala da i 20 godina poslije i dalje uživa u svojem poslu.

"Odmor i odmak od svega uvijek dobro dođe, ali ja sam za male odmore, tako sam nekako navikla. Volim svoj posao, uživam beskrajno, veselim se i uvijek s nestrpljenjem čekam nove početke", priznala je Ana za DNEVNIK.HR onda.

Prvu ulogu u seriji odigrala je upravo prije 16 godina iako se prije toga pojavila u nekoliko filmova, a još danas oduševljava svoje obožavatelje novim projektima.

Ana u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati pratitelje na Instagramu svojim izgledom i mnogi se slažu da nikad nije izgledala bolje. U životu joj je najveća podrška njezina obitelj, a istaknula je kako su joj suprug i kći u isto vrijeme najbolji i najgori kritičari.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetke fotke glumca s mlađahnom djevojkom zasjenio je njegov poveći trbuh, on je jedan od onih koji škembicu ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene