uvijek divna

Pojavile se fotke Snježane Mehun stare 17 godina, pogledajte kako je izgledala puno prije nego što je upoznala svog Franza

Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) +0 Snježana Mehun (Foto: PR) Galerija

Fotke Snježane Mehun Schillinger stare 17 godina još su jednom dokazale da su za nju godine samo broj.

Poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun Schillinger (51) na domaćoj je sceni već dugi niz godina, a prema fotkama starima 17 godina koje su se ovih dana pojavile reklo bi se da ni dana nije ostarila.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

Snježana je i onda njegovala svoj istančani modni stil, a prepoznatljiva plava kosa i danas joj je zaštitni znak.

Posljednjih dana Mehun Schillinger je objavljivala blagdanske fotke na svojim društvenim mrežama, ali i one sa skijanja te je otkrila kako je ozlijedila nogu dok je skijala u Austriji.

Ne odvaja se od svog supruga Franza Schillingera za kojeg se udala prošlog ljeta na Kornatima, a sudeći po objavama, par je zaljubljeniji no ikada. Prije njega bila je u braku s osam godina mlađim manekenom Mihaelom Galekovićem, od kojeg se rastala u prijateljskim odnosima.

Bivši supružnici zajedno su proveli deset godina, a Snježana je često u intervjuima naglašavala kako mu ništa ne zamjera i da se njihova ljubav jednostavno pretvorila u prijateljstvo.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetke fotke glumca s mlađahnom djevojkom zasjenio je njegov poveći trbuh, on je jedan od onih koji škembicu ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene