Olivera Dragojevića je 2006. godine u Saloonu održao promociju svoje biografije "Južnjačka utjeha" na kojoj su se okupila brojna poznata lica.

Galerija


Cijela je Hrvatska tugovala kada je Oliver Dragojević 29. srpnja 2018. u 71. godini života izgubio bitku s teškom bolešću.

Vezani članci Fabio Lanzoni Pokorio je svijet isklesanim torzom i plavim uvojcima, a nevjerojatno je kako prvi muški supermodel izgleda u 63. godini Eni Šukunda Ovako je izgledala prije četiri godine kada je postala naša misica, a danas je gotovo neprepoznatljiva

Nema tko ga nije volio i znao njegove pjesme, što potvrđuju i fotografije s promocije njegove biografije "Južnjačka utjeha" iz 2006. godine.

Tada su se u zagrebačkom klubu Saloon okupila brojna poznata lice iz svijeta politike, glazbe, sporta, glume...

Među biranim uzvanicima bili su  glumci Tarik Filipović i Zvonimir Sunara, zatim autor biografije Zlatko Gall, ugledni arhitekt Jerko Rošin, glazbeni producent Siniša Škarica, pokojni povjesničar umjetnosti Darko Glavan, komičar Luka Bulić, bivša sportašica i model Stefany Hohnjec...

Promociji je prisustvovao i tadašnji premijer Hrvatske Ivo Sanader u pratnji svoje supruge Mirjane. Zbilja šarolika ekipa koju je na jednom mjestu mogao okupiti samo legendarni Oliver.

Neprežaljeni splitski pjevač okupljene je tijekom promocije zabavljao i svojim pjesmama, u kojima je nastavio živjeti i nakon smrti.

Kako je sve to izgledalo prije 15 godina i tko se još pojavio na promociji Oliverove knjige pogledajte u našoj galeriji.

Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

Stari li ona uopće? Jedna od najljepših Hrvatica na fotografiji staroj 15 godina izgleda isto kao danas