Marijana Mikulić na Instagramu je podijelila dvije fotografije na kojima s Jankom Popovićem Volarićem pozira na setovima serija koje su zajedno snimali 2006. i 2007. godine.

Galerija


Glumica Marijana Mikulić (39) odgovarala je na pitanja obožavatelja u svojim Storyjima na Instagramu te je tim povodom podijelila i stare fotografije na kojima pozira s kolegom Jankom Popovićem Volarićem (41).

Vezani članci Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić pokazala napredak svog sina koji ima razvojne teškoće: "Rasplakala sam se od sreće" Tara Šušelj S grupom Karma stigla je do Kine pa se povukla na vrhuncu slave, a evo kako danas izgleda i čime se bavi lijepa Tara

Janko je bio njezin odgovor na pitanje s kojim joj je glumcima najlakše raditi, a podijelila je njihove dvije fotke sa setova serija koje su zajedno snimali 2006. i 2007. godine.

"Janko je bio moj prvi partner, i ostao jedan od najdražih, baš zbog lakoće rada s njim", napisala je Mikulić uz kolaž njihovih starih zajedničkih fotki koji možete pogledati u našoj galeriji.

A iako je od tada prošlo čak 15 godina, nisu se znatno promijenili i na fotkama ih nije teško prepoznati. Da su za Marijanu godine samo broj, zaključili su i mnogi njezini pratitelji koji su joj, uz pitanja, slali i komplimente na račun izgleda, koje je također podijelila u svojim Instagram Storyjima.

Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame