prije četvero djece

Pogledajte kako su Jole i supruga izgledali dok još nisu stali pred oltar, u sretnom braku su već 15 godina

Ana i Joško Čagalj Ana i Joško Čagalj PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Joško Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj In Magazin: Jole - 2 +0 Joško Čagalj Jole s kćerima Galerija

Jole i supruga Ana vjenčali su se 2006. godine i zajedno dobili četvero djece, a sada su isplivale njihove fotografije iz vremena kada su još bili u vezi.

Popularni Joško Čagalj Jole već je više od 15 godina u sretnom braku s Anom Čagalj s kojim ima i četvero djece.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Par se upoznao u jednom splitskom kafiću, a sada su isplivale njihove fotografije iz vremena dok su još bili dečko i djevojka.

Jole i Ana su 2005. godine zajedno bili na tradicionalnom malonogometnom turniru memorijal Dino Petrinovic poznatiji pod nazivom "Četiri kafića", a za tu su se prigodu oboje sredili.

Ana je već tada obožavala minice koje su joj s godinama postale zaštitni znak, baš kao i vitke manekenske noge kojima se ponosi i nakon četvero djece.

Jole je jednom prilikom otkrio da su noge bile prva stvar koju je primijetio na Ani.

"Prvi put kad sam ju vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je pjevač za IN Magazin

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jole (@joleofficial)

Par se vjenčao 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka, a slavlje su nastavili u restoranu u Splitu čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama Tonči Huljić.

U braku su dobili tri kćeri, Ivu, Emu i Tiju, a pred sam kraj 2019. godine u obitelj je stigao i sinčić Luka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i lijepa supruga uživaju u prvim blagdanima s kćerkicom, objavili su i preslatku obiteljsku fotku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene