Iva Majoli i njezin bivši suprug Stipe Marić 2006. godine plijenili su poglede na jednom domaćem eventu, a šest godina kasnije javnost je svjedočila njihovu burnom razvodu.

Galerija


Naša proslavljena tenisačica Iva Majoli početkom 2000-ih uživala je veliku slavu zbog svojih sportskih uspjeha, a pažnju javnosti privlačila je i svojim ljubavnim životom.

Vezani članci Tara Reid Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu Film 10 razloga zašto te mrzim - 4 Bili su ludi jedno za drugim, no morali su snimati ljubavne scene s kolegama, a očito im nije bilo suđeno

Godinu dana prije nego što se povukla iz tenisa, točnije 2003., Majoli se zaljubila u tri godine mlađeg Stipu Marića. Zajedno su pohodili sve važne domaće evente, među kojima je i jedan iz 2006. godine s kojeg su sada isplivale njihove zajedničke fotografije.

Par je pozirao nasmijan na crvenom tepihu, a Iva je privlačila poglede i svojom haljinom s izazovnim dekolteom ispod koje očigledno nije nosila grudnjak.

Samo nekoliko mjeseci nakon što su nastale te glamurozne fotke Iva i Stipe stali su pred oltar, a njihova svadba bila je pravi spektakl od 250 tisuća eura.

Marić je na vjenčanje potrošio cijelu svoju životnu ušteđevinu jer mu je Majoli obećala sve vratiti kada dobije novac iz američkog fonda u kojem je navodno imala milijun i pol dolara, pisao je tada Jutarnji list. No novca na kraju ipak nije bilo, zbog čega se par samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja pronašao u središtu skandala koji su u medije plasirali neplaćeni organizatori njihova vjenčanja.

Njihov brak potrajao je šest godina, a Marić je u veljači 2012. godine podnio zahtjev za razvod. Njihov se razvod pretvorio u veliku svađu koja je bila praćena u javnosti. Stipe je još tadašnju suprugu prijavio u policijsku postaju zbog fizičkih prijetnji, a Iva je odgovorila iskazom da je on godinama fizički zlostavlja. Tragova da je suprug zlostavlja nije bilo, a Stipe je u javnosti priložio SMS poruke i snimke razgovora iz kojih je bilo vidljivo da ga je supruga godinama varala.

U braku su dobili kćer Miju, kojoj je danas 14 godina i koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a krenula je i njezinim stopama te se također bavi tenisom.

Pogledajte kako je Nives Celzijus izgledala u vremenima kada je bila u braku, a i danas je s bivšim mužem super frendica

Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio