hrabro izdanje!

Nezaboravni dekolte naše operne dive teško je nadmašiti i nakon 15 godina, ovakav izrez stvarno se ne viđa često!

Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Sandra Bagarić (Foto: Goran Perešin) +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Sandra Bagarić nastupila je na Dori 2007. godina u srebrnoj haljini s dekolteom koji seže gotovo do pupka, a ostvarila je i značajan uspjeh u duetu s Kraljevima ulice.

Operna diva Sandra Bagarić (47) nekoliko je puta pokušala izboriti odlazak na Eurosong, a najbolje je prošla kad je udružila snage s Kraljevima ulice.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin- Otkrio i što misli o pobjedniku Našeg talentiranog influencera mnogi su očekivali vidjeti na Dori, a evo zašto je promijenio planove: "Znao sam da je to nešto za mene, ali..."

Njihov duet "Pjesma za novčić" 2007. godine na Dori završio je na visokom drugom mjestu, a pobijedili su Dragonfly i Dado Topić s pjesmom "Vjerujem u ljubav".

Sandra je za tu prigodu obukla haljinu koja se, vjerujemo, mnogima urezala duboko u pamćenje zbog rizičnog dekoltea koji je sezao gotovo do pupka, a pripijeni kroj naglasio je njezine ženstvene obline.

Na staroj fotografiji pjevačicu nije teško prepoznati jer se u 15 godina jako malo fizički promijenila, a i danas rado ističe raskošni dekolte.

Inače, Sandra je već više od 24 godine u braku s pijanistom Darkom Domitrovićem, a njih dvoje imaju jednu od zanimljivijih ljubavnih priča među domaćim parovima.

Naime, Dimitrović je Sandri predavao na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled, te ga je kasnije sama i zaprosila.

"Čim sam ga ugledala, znala sam da je on moja srodna duša i shvatila sam da nisam, da on mene ni dan-danas ne bi zaprosio. Kleknula sam, radila predstavu, prije svega da sebe zabavim. Da nije bilo toga, ne bi se imali čega sjećati", ispričala je jednom prilikom Sandra za In Magazin.

Vjenčali su se 1997., nakon pet i pol godina veze, a zajedno imaju sinove Marka i Lovru.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez, Barry Diller, Diane Von Furstenberg (Foto: Profimedia) +17 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog raskošnog dekoltea svoje bivše ljubavnice slavni milijarder pao je u drugi plan, a ni on joj se nije mogao nadiviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene