nema razlike

Jelena Rozga kao da ne stari, iznenadit će vas koliko se malo promijenila od 2005. godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte kako je Jelena Rozga izgledala prije 16 godina, kada je nastupala na jednom sportskom događaju.

Pjevačica Jelena Rozga (44) na sceni je već 25 godina, a od početka karijere ostala je gotovo ista i redovito dobiva komplimente za svoj mladoliki izgled.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

U prilog ovim tvrdnjama idu i njezine fotografije iz 2005. godine koje su sada opet isplivale u javnost i koje možete pogledati u našoj galeriji.

Rozga je tada nastupala na malonogometnom turniru "Četiri kafića" u Splitu, a za tu je prigodu obukla mini haljini i kožnu jaknu te je kosu svezala u rep.

Uspoređujući njezine nove fotke s ovima od prije 16 godina, razlike gotovo da ni nema, a pjevačica kao da je otkrila tajnu vječne mladosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

No iako se to ne vidi na njezinu licu, Jeleni su s vremenom dijagnosticirani ozbiljni zdravstveni problemi o kojima je progovorila tek ove godine.

U velikom intervjuu koji je dala za Gloriju ispričala je da joj je prije tri godine dijagnosticirana tahikardija srca, a poznato je i da boluje od Hashimoto sindroma, a nedavno je otkrila da zbog Hashimota više nema štitnjaču.

"Više nisam u velikom stresu. Neću juriti pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: 'E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam'", ispričala je Jelena za RTL Exkluziv.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i lijepa supruga uživaju u prvim blagdanima s kćerkicom, objavili su i preslatku obiteljsku fotku!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nivesino raskošno drvce zasjenio je nikad dublji izrez na haljini, a mnogi su pozavidjeli i njezinom društvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene