Sjećate se ovih vremena?

Indiru je danas teško zamisliti bez kratke plave kose, no prije 15 godina bila je dugokosa crnka

Indira Levak Indira Levak DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak 2006. godine imala je dugačku crnu kosu te je u crvenoj haljini plijenila pažnju na jednom domaćem eventu.

Indira Levak (47) na sceni je prisutna od 1995. godine kada je postala pjevačica grupe Colonia, a svoju je impresivnu karijeru 2017. godine nastavila i u solo vodama.

Pogledaj i ovo showbuzz Pjevala je "Molitvu" Danas ponosno bodri djevojke iz Hurricanea, a ovako je izgledala moćna i pobjednička izvedba Marije Šerifović!

Osim brojnim hitovima koje je izbacila, tijekom godina nas je često razveseljavala i promjenama imidža.

Karijeru je započela kao dugokosa crnka te je kosu postupno kratila i kasnije eksperimentirala s drugim bojama, a posljednjih nekoliko godina vjerna je plavoj kosi, zbog čega ju je postalo pomalo teško prepoznati na fotografijama iz prošlosti.

Sada je isplivala njezina fotka s jednog događaja iz 2006. godine na kojoj ima tamnu i dugačku kosu, a iako ju je neobično vidjeti takvu, i ta frizura pristajala joj je sjajno, posebice u kombinaciji s crvenom haljinom koju je nosila.

Drugu sreću pronašla je s poduzetnikom i prvakom u bodybuildingu Miroslavom Levakom, za kojeg se udala 2014. godine, a ako je suditi prema njihovim zajedničkim fotografijama na Instagramu, u braku im još uvijek cvjetaju ruže.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

U galeriji smo izdvojili još Indirinih starih fotki na kojima možete vidjeti kako se s godinama mijenjala, a njezinim primjenama imidža mogli ste svjedočiti i u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", gdje se kao članica žirija gotovo u svakoj epizodi pojavila s novom frizurom. Indira će se ponovo u toj ulozi naći i u novoj All stars sezoni showa koja će okupiti osmero dosad najboljih natjecatelja, a uz nju će u žiriju ponovno sjediti i Nives Celzijus, Igor Mešin te Goran Navojec.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene