Isplivale su fotografije Fani Stipković iz 2006. godina na kojima pozira u korzetu.

Galerija


Otkako živi i radi u Madridu, Fani Stipković (38) nekoliko je puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka karijeru je započela još 2001. godine u Zagrebu.

Vezani članci Maja Šuput Teško je povjerovati da su ove fotke Maje Šuput nastale prije 14 godina, a uz nju je već tada bio i Marko Grubnić Carmen Electra Scene u kojima trči u crvenom badiću mnogima su se urezale u pamćenje, a teško ćete zaboraviti i njezinu novu snimku u sićušnom bikiniju

Sada su isplivale njene fotke iz 2006. godine, kada su joj bile samo 23 godine, na kojima ne izgleda puno drugačije nego danas.

Fani je prije 15 godina odradila seksi snimanje u korzetu, a već je tada zavodila gledatelje s malih ekrana u emisiji "Red Carpet", gdje je odradila intervjue s velikim svjetskim sportskim zvijezdama kao što su Cristiano Ronaldo, Kobe Bryant, Lewis Hamilton i Rafael Nadal.

Lijepa Hrvatica na počecima karijere bila je u centru pažnje kao i danas, a dok je studirala, bavila se manekenstvom te je nosila revije brojnih domaćih dizajnera.

Danas u Madridu radi kao sportska novinarka, a iako je iz Hrvatske odselila odavno, i dalje plijeni pažnju domaće javnosti seksi fotkama na Instagramu.

Pogledajte kako je Maja Šuput uredila sobu za sina, pazila je na svaki detalj, a slike na zidovima su preslatke

Nives otputovala u malo toplije krajeve i odmah se skinula u badić, fotkom je podigla i temperaturu na Instagramu