imala je 23 godine

Naša najseksi novinarka 2006. godine snimila je zavodljive fotke u korzetu, a od tada se nije puno promijenila

Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Galerija

Isplivale su fotografije Fani Stipković iz 2006. godina na kojima pozira u korzetu.

Otkako živi i radi u Madridu, Fani Stipković (38) nekoliko je puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka karijeru je započela još 2001. godine u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Sada su isplivale njene fotke iz 2006. godine, kada su joj bile samo 23 godine, na kojima ne izgleda puno drugačije nego danas.

Fani je prije 15 godina odradila seksi snimanje u korzetu, a već je tada zavodila gledatelje s malih ekrana u emisiji "Red Carpet", gdje je odradila intervjue s velikim svjetskim sportskim zvijezdama kao što su Cristiano Ronaldo, Kobe Bryant, Lewis Hamilton i Rafael Nadal.

Lijepa Hrvatica na počecima karijere bila je u centru pažnje kao i danas, a dok je studirala, bavila se manekenstvom te je nosila revije brojnih domaćih dizajnera.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Danas u Madridu radi kao sportska novinarka, a iako je iz Hrvatske odselila odavno, i dalje plijeni pažnju domaće javnosti seksi fotkama na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene