Pogledajte kako je bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović izgledala 2006. godine.

Galerija


Bivša Miss Hrvatske, a danas uspješna poduzetnica, Branka Krstulović (45) i dalje opravdano slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a njena ljepota s godinama uopće ne blijedi.

Vezani članci Online Miss Croatia Održano polufinale izbora Online Miss Croatia, polufinalistice su se prošetale Kalelargom, jesu li imale tremu? Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Unatoč tome što se od modnih pista davno oprostila, bivšoj Miss Hrvatske na izgledu bi pozavidjele brojne žene

Sada je isplivala njena fotografija iz 2006. godine zbog koje ćete se zapitati je li ona uopće stari jer na njoj izgleda isto kao i danas. Iskopali smo još Brankinih starih foki koje također idu u prilog ovoj tvrdnji, pa ne čudi da je ostala jedna od naših najzapamćenijih misica.

Podsjetimo, zgodna Metkovčanka proglašena je najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač, Lejla Filipović.

Tada Branka Bebić privlačila je pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovom koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Ipak, poduzetnica je pravu ljubav našla tek s Hrvojem Krstulovićem kojeg je upoznala na Hvaru, a par koji će u lipnju proslaviti 16. godina braka zajedno ima i dvoje djece.

Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

Željko Krušlin Kruška zbog posljedica korone završio u bolnici, njegova supruga otkrila u kakvom je stanju