Bio je meta žena i muškaraca

Evo kako danas izgleda plavokosi ljepotan koji je sablaznio javnost razgolićenim scenama u hit-filmu iz 80-ih godina

Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins (Foto: Profimedia) Christopher Atkins (Foto: Profimedia) Christopher Atkins (Foto: Instagram) Christopher Atkins (Foto: Instagram) +0 Christopher Atkins (Foto: Instagram) Galerija

Christoper Atkins debitirao je u filmu "Plava laguna" 1980. godine, a i danas se još uvijek bavi glumom.

Američki glumac Christopher Atkins proslavio se u filmu "Plava laguna", u kojoj je davne 1980. godine glumio glavnu ulogu uz tada 15-godišnju Brooke Shields i snimao scene seksa, što je izazvalo brojne kontroverze.

Pogledaj i ovo Brooke Shields (Foto: AFP) ljepotica u top formi Za nju je vrijeme stalo: U 56. se skinula u domoljubni bikini i pohvalila utegnutim tijelom

Danas se taj 60-godišnji glumac ponovno našao u središtu pažnje, i to nakon što se našalio da traži vrlo seksualnu djevojku, sposobnu izdržati njegove spontane ludosti.

"Oprostite mi, ja sam izrazito seksualan. Želio bih ženu koja ne drami previše, prestar sam za to. Ženu koja se puno smije, može biti spontana, otvorena kako bismo imali dobar odnos i zdravu intimu. Pod time ne mislim seks, nego sposobnost izražavanja na intimnoj osnovi, bez osuđivanja i ismijavanja", izjavio je za Page Six.

Otkrio je i kako je nakon razvoda 2002. godine od Lyn Weber, koja mu je rodila dvoje djece, imao samo dvije ozbiljne veze. Jedna je potrajala četiri, a druga sedam godina.

Cristopher je imao 18 godina kada je snimio svoj prvi film "Plava laguna", koji obiluje golišavim scenama, a dvije godine kasnije razgolićen je pozirao za nekadašnji magazin Playgirl. Film je pokupio brojne negativne kritike, ali je bilježio vrtoglavu novčanu zaradu na kinoblagajnama diljem svijet.

Christoper se prisjetio tih vremena pa je priznao da su mu nakon filma i poziranja većinu obožavatelja činili homoseksualci i da su mu se muškarci često upucavali i pokušavali ga šarmirati.

1985. godine vjenčao se s australskom glumicom Lynn Weber s kojom ima kćer Brittany i sina Granta, koji su mu podarili unuke koje često vodi na kampiranje i izlete u prirodu. A kada se ne zabavlja s obitelji, i dalje radi i snima filmove. Uskoro bismo ga trebali gledati u vesternu "Trail Blazers" i kriminalističkom trileru "Out For Vengeance".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene