Inspiracija je tisućama

Bivša feminemka žarila je i palila domaćom scenom, a danas ne nalikuje na sebe i živi potpuno drugačije

Nikol Bulat Nikol Bulat Davor Puklavec/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 Nikol Bulat - 6 Nikol Bulat - 7 Nikol Bulat Nikol Bulat - 5 +0 Nikol Bulat Galerija

Nikol Bulat javnosti je poznata po svojoj pjevačkoj karijeri koju je ostvarila kao jedna od članica popularne grupe "Feminem", a danas je influencerica koja uživa u istraživanju svijeta.

Bivša pjevačica i sadašnja influencerica Nikol Bulat živi u Londonu te uživa u kupnji skupocjenih stvarčica i putovanjima.

Pogledaj i ovo Nikol Bulat ''Moj svijet'' Otkako je napustila našu hit-grupu, o ovoj Hrvatici malo se zna, no sada nešto rado dijeli s javnosti

Nedavno je uživala u gradovima Italije, odakle je objavila mnoštvo fotografija. Sudeći po fotografijama, vidljive su fizičke promijene, ali i to da je Nikol potpuno modno osviještena. Njezini outfiti postali su inspiracija i drugima, pa je tako na profilu na Instagramu prate gotovo 92 tisuće obožavatelja.

Fotografija iz Firenze na kojoj pozira sjedeći u svilenoj bijeloj haljinici savršeno je pokazala njezinu zgodnu figuru i bujne grudi. Sunčane naočale, bijeli šešir i plave mokasinke dodatno su začinili cijeli modni odabir. 

"Ciao Firenze!" napisala je, a zasigurno ju je fotografirao njezin dugogodišnji dečko, nogometaš Ivan Šunjić, s kojim je u vezi posljednjih devet godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

Njezini pratitelji uputili su joj mnoštvo komplimenata:

"Prekrasna", "Jednostavno blistaš", "Izgledaš božanstveno", "Savršena", "Krasotica".

U svojim pričama rado dijeli skupocjene modne detalje koji je vesele, pa se tako pohvalila novim sunčanim naočalama brenda "Balenciaga".

Nakon glazbene scene ova prekrasna mlada djevojka završila je kazneno pravo, a zatim postala influencerica koja oduševljava svojim modnim izričajima.

U vrijeme razlaza s bivšim članicama grupe Femminem, Nedom Parmać i Pamelom Ramljak, kružile su priče da se djevojke nisu nikako slagale, i to uglavnom zbog izgleda, pa je tako suradnji došao kraj. Nikol se nakon toga posvetila studiju prava i samostalnoj karijeri. 2011. godine objavila je pjesmu "Strašno ti stojim", koja je neko vrijeme bila hit u domaćim klubovima, a nastala je u suradnji s glazbenim producentom Costijem Ioniteom, koji inače surađuje sa Shakirom.

"Do njega sam došla kada sam tražila dozvolu za obradu jedne pjesme. Dobila sam njegov kontakt jer je on bio autor, a nakon nekog vremena dogovorili smo suradnju. Ja sam prva pjevačica s ovih prostora s kojom Costi surađuje", izjavila je tada Nikol.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela +24 Domenica Žuvela - 3 Celebrity Domenica izbacila svoje glavne atribute u vrućim hlačicama, hvali je i poznata prijateljica: "Kakve noge mala ima!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger +18 Nicole Scherzinger Celebrity Žena koju zovu boginjom ljepote doživjela je neugodnu scenu tijekom šetnje, za sve je kriva spala naramenica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene