Vidite li vi razliku?

Nataša Janjić objavila zaboravljenu fotku iz mlađih dana: ''Kažu da se nisam ništa promijenila, a tko je ovo?''

Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) +0 Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Facebook) Galerija

Nataša Janjić Medančić je na profilu na Instagramu objavila fotografiju iz mlađih dana pa dobila niz komplimenata na račun ljepote.

Naša kazališna i televizijska glumica Nataša Janjić Medančić prisjetila se nekih prošlih dana pa je na profilu na Instagramu objavila fotografiju i pokazala kako je nekada izgledala.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić "Kako ste vi lijepa žena" Naša glumica proslavila rođendan u baš posebnom izdanju, a obožavatelji se ne mogu nadiviti koliko je lijepa!

"Ono kad kažu 'Nisi se ništa promijenila!' Tko je ovo?" napisala je 40-godišnja Nataša uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NATASA JANJIC MEDANCIC (@nanulananula)

"Jesi, ljepša si", "Ajme meni", "Ovdje si samo dobro naspavana, sad izgledaš još bolje", "A ljepote", "Ekstra si ", "Bože, koja ljepotica", "Bila ljepotica. Sada ljepotica. Bit će ljepotica", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Nataša je danas u sretnom braku s Nenadom Medančićem, s kojim se vjenčala u tajnosti 2018. godine, a glumica je tek u siječnju 2019. na svojem Instagramu otkrila da je u braku. Par ima dvoje djece, kćer su dobili u srpnju prošle godine, a imaju i trogodišnjeg sina Tonija.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene