"Crna ovca" obitelji

Od party princa do odgovornog oca: Kako je izgledao Harryjev život prije nego je upoznao Meghan?

Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: AFP) Princ Harry (Foto: AFP) Princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: AFP) Princ Harry i Cressida Bonas (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) +2 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Prije nego je princ Harry postao suprug i tata, živio je raskalašenim životom i stvarao brojne probleme svojoj obitelji.

Princ Harry odrastao je pod povećalom javnosti koja još uvijek budno prati svaki njegov novi potez, pogotovo otkako se odrekao kraljevskih dužnosti i sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem preselio u SAD.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

No prije nego je postao odgovoran tata i obiteljski čovjek, Harry je svojim ponašanjem dugo vremena zabrinjavao javnost.

Kao crvenokosi dječak osamdesetih je osvajao svojom slatkoćom i privrženošću majci, a onda je izrastao u nestašnog mladića sklonog tulumarenju, kršenju reda i narušavanju ugleda kraljevske obitelji.

Mediji su izvještavali o njegovim ludim partyjima, a paparazzi su ga obožavali snimati kako pokušava šarmirati mlade ljepotice. Zabave s pjenom, druženje s celebovima i mijenjanje djevojaka dugo su bili povezivani uz princa Harryja, "crnu ovcu" britanskog kraljevstva.

Tvrdoglav, ali zabavan, Harry je navodno ostao miljenik kraljice Elizabete unatoč svim skandalima koje joj je priuštio.

Jedan od najvećih svakako je bio onaj kada je uhvaćen kako "kao od majke rođen" okorjelo tulumari u Las Vegasu.

Tulumario je i na Hvaru, gdje su ga kamere snimile kako pleše na legendarnu pjesmu Billie Jean. U klubu u kojem se tada do zore provodio s nekoliko prijatelja pio je tekilu, družio se s djevojkama, a za kraj lude večeri okupao se u bazenu noćnog kluba u kojem se zabavljao kao nikad u životu.

No ništa od navedenog nije se dalo usporediti sa skandalom koji je priredio obitelji i monarhiji 2005. godine kada se na jednoj privatnoj zabavi pojavio u nacističkoj uniformi. Fotografije su iscurile u javnost, a princ se morao javno ispričati.

Pisalo se i da je sa samo 16 godina završio na odvikavanju od marihuane, a baka i otac poslali su ga i na odvikavanje od alkohola gdje se zadržao sam jedan dan.

Neko vrijeme njegov je tata zapošljavao ljude koji su princa pratili na putovanjima kako bi ga spriječili da drugo jutro njegovo lice bude na svim svjetskim naslovnicama. I noć prije bratova vjenčanja Harry se nije suzdržao od tulumarenja. Ostao je budan do 3 ujutro, a navodno je skočio s balkona jednog hotela te ozlijedio nogu.

Uz sve to, princ je bio poznat i po mijenjanju djevojaka. Njegova najduža veza bila je ona s bogatom nasljednicom Chelsy Davy, s kojom je proveo pet godina, a prekinuli su 2009. Na popisu njegovih poznatih bivših su i manekenka Cressida Bonas te pjevačica Ellie Goulding.

No sve se promijenilo kada je u njegov život ušetala glumica Meghan Markle. Spetljali su se 2016., a 2017. godine su potvrdili svoje zaruke. Njihovo vjenčanje pratili su milijuni ljudi, a u svibnju 2019. godine Meghan je na svijet donijela i njihovog prvog sina, Archieja.

Prije nešto više od godinu dana par je šokirao javnost odlukom o napuštanju kraljevskih dužnosti. Preselili su se u SAD, a nedavno su objavili i da čekaju drugo dijete.

Trenutno cijeli svijet čeka prikazivanje njihovog intervjua s Oprah Winfrey u kojem će, između ostalog, progovoriti i o razlozima napuštanja kraljevskih dužnosti,a očekuje e da će iznijeti i šokantne detalje o kraljevskoj obitelji.

Intervju će premijerno biti prikazan na televiziji CBS u nedjelju 7. ožujka u večernjim satima prema lokalnom vremenu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: AFP) +4 Oprah Winfrey (Foto: Getty) - 3 Celebrity Odrasla je u siromaštvu, preživjela je silovanje i smrt djeteta, a danas je na krovu svijeta i vrijedi milijarde  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene