Opa!

Mlada zvijezda uhvaćena u rijetkom izlasku s dekolteom, čini se kako je daleko od malene djevojčice koja je sve osvojila

Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown - 2 Millie Bobby Brown - 1 Millie Bobby Brown - 7 Millie Bobby Brown - 1 Millie Bobby Brown - 3 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 2 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) +13 Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Galerija

Millie Bobby Brown pokazala je dekolte u pripijenom kombinezonu u kojem je prošetala ulicama New Yorka sa svojim dečko Jakeom Bongiovijem.

Mlada američka glumica Millie Bobby Brown pokazala je svoje obline dok je uživala u izlasku sa svojim dečkom Jakeom Bongiovijem u New Yorku.

Pogledaj i ovo Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 neki misle da je prerano! Mlada svjetska zvijezda podijelila sretne, ali i neočekivane vijesti, no čestitke joj svejedno pristižu!

18-godišnjakinja Millie obukla je za tu prigodu pripijeni kombinezon s dubokim izrezom s prednje strane i tako istknula obline, što joj inače dosad nije bila navika. Zvijezda serije "Stranger Things" nosila je i tamne sunčane naočale, a kosu u niskoj punđi s crvenom gumicom.

U posljednje se vrijeme ne odvaja od Jakea, a šuškanja da su u vezi počela su u lipnju prošle godine kad je on objavio njihov zajednički selfie iz automobila. "Najbolji prijatelji zauvijek", napisao je Jacob uz objavu i stavio srce.

Od početka veze često se pojavljuju u javnosti i na svečanim događanjima, a Jake je Millie bio najveća podrška u teškim trenucima s kojima se nosila.

Naime, Millie, koju na Instagramu trenutačno prati 48 milijuna ljudi, proslavila se zahvaljujući znanstveno-fantastičnoj seriji "Stranger Things", no brzo je osjetila i tamnu stranu slave.

Dvije godine kasnije Millie se dogodilo nešto što nije mogla predvidjeti, a što je zapravo u modernom društvu česta pojava, na koju stručnjaci sve glasnije upozoravaju. Naime, postala je žrtva okrutnog online zlostavljanja kada su je korisnici Twittera lažno optužili za homofobne i rasističke komentare.

Mlada glumica pokušala je dati sve od sebe kako to ne bi previše utjecalo na nju, ali stvari su postale još gore. Twitterom je, naime, počeo kružiti hešteg s porukom "smaknimo Millie Bobby Brown" i širio se velikom brzinom. U to vrijeme bilo joj je tek 14 godina te se odlučila povući s društvenih mreža i obrisati privatni račun na Twitteru, ali i kreirati novi račun s imenom "Millie stop hate", na kojem je odlučila širiti pozitivne poruke ljubavi i nade s ciljem suzbijanja mržnje na društvenim mrežama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 4 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 5 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 4 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 2 +28 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 1 Celebrity Jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta ponovno je slobodan: Propao mu brak s pjevačicom, a sad je napustio i drugu djevojku

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 +19 Iva Majoli Celebrity Iva Majoli pohvalila se veselim fotografijama s proslave rođendana, pažnju ukrao tajanstveni muškarac!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene