velika šteta!

Baš je teško gledati što je učinio od sebe, a nekad je mamio uzdahe svojom ljepotom i seksi scenama

Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Galerija

Mickey Rourke uništio je lice tijekom svoje boksačke karijere, a onda nakon toga ovisnošću o operacijama i botoksu.

Žene diljem svijeta i dan danas žale za Mickeyjem Rourkeom iz mlađih dana, pogotovo kada pogledaju njegov film "Devet i pol tjedana". 

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

68-godišnji Mickey nije nimalo nalik onom seks simbolu za kojim je uzdisao nježniji spol, a to je još jednom pokazao prošlog vikenda kada je bio na ručku sa svojim psom Kingom Carlosom, kojeg je mazio, i prijateljem u kalifornijskom gradu Beverly Hillsu. 

Glumac i bivši boksač obukao je podrapane traperice koje je uskladio s majicom s kapuljačom koju je raskopčao. Na nogama je nosio kaubojske čizme. Kosa mu je bila raskuštrana i činilo se da ju neko vrijeme nije oprao. 

Na poprsju su mu izvirivale tetovaže i isticalo mu se lice koje mu je uništeno tijekom boksačke karijere. Rourke je bio dobro raspoložen i pohvalio se i na Instagram profilu ručkom u kojem je uživao njegov ljubimac. Više fotografija možete pogledati ovdje. 

Naime, tada je podlegao mnogim ozljedama među kojima su slomljeni nos, nožni prsti i rebra, razdvojeni jezik i jako natučeni obrazi. Usto je izgubio i kratkotrajno pamćenje.

Rourke se nakon boksačke mirovine vratio glumi, no umjesto uloga i vještina u prvom planu je njegov izgled. Nakon što je popravljao lice zbog boksačkih ozljeda, postao je ovisan o operacijama i botoksu te često šokira transformacijom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

Inače, film "Devet i pol tjedana", koji mu je obilježio karijeru, snimio je s nekadašnjim seks simbolom Kim Basinger. Odradili su nekoliko intimnih scena koje su privukle pozornost javnosti. 

Mickey iza sebe ima dva braka. Prva supruga mu je bila Debra Feuer s kojom se oženio 1981., a razveli su se osam godina kasnije. Nakon toga je šest godina bio u braku s manekenkom Carré Otis.

Supružnici su svojedobno privlačili pozornost javnosti jer je procurila snimka njihovog seksa. Vjenčali su se u lipnju 1992., a dvije godine kasnije je Mickey bio optužen za zlostavljanje supruge. Kasnije su optužbe odbačene, a par se pomirio i zajedno glumio u filmu "Nemogući izlaz". Razveli su se krajem 1998.

Rourke je i 2007. imao problema sa zakonom. Uhićen je zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Celebrity Na pozornici je najveća zavodnica, a u šetnji neodoljiva djevojka iz susjedstva koja ponosno ističe i slavi sve svoje obline

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene