Matt Dillon snimljen je na ručku u Italiji, a svima je pažnju privukao njegov neuobičajeni imidž.

Galerija


Holivudski glumac Matt Dillon trenutačno boravi u susjednoj nam Italiji, točnije u Rimu, gdje je snimljen u jednom od tamošnjih restorana dok je uživao u ručku.

56-godišnji Matt duže se vrijeme nije pojavljivao u javnosti, a sada ima i potpuno drugačiji imidž nego onaj s kakvim smo ga navikli vidjeti. Duža i gusta brada očito mu je mu je postala zaštitni znak, no svima su dodatno privukle pažnju Mattove bojom umrljane hlače, pa su se ubrzo proširile glasine da je otvorio vlastiti studio za slikanje jer je to jedan od hobija u koji se zaljubio.4

Studio se navodno nalazi u samom centru Rima, a Matt je njegova vrata prekrio samoljepljivom trakom kako znatiželjni prolaznici ne bi mogli vidjeti što on to radi. Čini se kako to želi zadržati u tajnosti, a na ulicu izlazi samo zbog uživanja u lokalnoj hrani nakon čega se tako prekriven bojom vraća svom poslu. 

Inače, glumac je posljednjih pet godina u vezi s talijanskom glumicom Robertom Mastromichele, a posljednji put su se zajedno pojavili na Međunarodnom filmskom festivalu San Sebastian u Španjolskoj, gdje je Matt promovirao svoj novi film "The Great Fellove" koji je režirao.

Matt se proslavio 90-ih godina, kada je stekao i imidž zločestog holivudskog dečka, a među brojnim ljepoticama koje je ljubio bile su Cameron Diaz, Melanie Griffith, Heather Graham i Brooke Shields.

Prve fotografije trudne Ive Šarić koja čeka dijete s Brunom Petkovićem, zabavljala se na rođendanu bivše misice

Jelena Karleuša podigla prašinu novom provokativnom fotkom, nikome nije jasno jesu li to hlače ili?