život daleko od javnosti

Imala je tek dvije godine kada joj je preminuo slavni otac, a danas je već odrasla djevojka i svi kažu da mu neodoljivo nalikuje

Kim Ledger (Foto: Getty Images) Kim Ledger (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Ledger (Foto: Getty Images) Kim Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Heath Ledger (Foto: Getty Images) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) +0 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Galerija

Matilda Rose Ledger kćer je Heatha Ledgera i Michelle Williams, a djevojčica danas već ima 15 godina. Kada joj je otac preminuo imala je tek dvije godine.

Kći nikad prežaljenog glumca Heatha Ledgera, 15-godišnja Matilda Rose, već je odrasla cura, a fotografi su je ovoga tjedna uhvatili u šetnji s majkom, glumicom Michelle Williams. Matilda je izgledom prava mješavina oca i majke, no mnogi Ledgerovi obožavatelji tvrde kako je slika i prilika svoga oca. Njezini baka i djed još su ranije istaknuli kako je karakterno potpuno nalik ocu, što ih iznimno veseli.

Pogledaj i ovo Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Bilo je preteško Njihova tragična priča nikada nije prežaljena, a glumica je jedva smogla snage da se prisjeti tog razdoblja

"Ima njegovu energiju, njegov karakter i neodoljivo nas podsjeća na njega", rekao je prije nekoliko mjeseci Heathov otac Kim.

Matilda je rođena 28. listopada 2005. godine, no na žalost nikada nije imala priliku bolje upoznati svog oca. Heath je preminuo kada je ona imala tek dvije godine, a njegov veliki prijatelj koji je ujedno i kum Matildi, Jake Gyllenhaal, sprijateljio se s djevojčicom te se još danas viđaju na redovnoj bazi.

S bakom i djedom djevojčica ima dobar odnos, a tome svjedoči i činjenica da su upravo oni svo njegovo nasljedstvo pripisali Matildi. U jednom trenutku su se u javnosti pojavile informacije da Ledger kćeri ništa nije ostavio jer oporuku nakon njezina rođenja nije mijenjao.

Veliku ulogu u svemu imala je i glumica Michelle Williams, koja se nakon smrti Heatha Ledgera povukla iz javnosti te je jedno vrijeme i pauzirala svoju karijeru. S Matildom se preselila iz New Yorka u mirniji grad, no nakon nekoliko godina se vratila na velika vrata. Dala si je i novu priliku u ljubavi, a Matilda je postala i sestra nakon što je Michelle dobila drugo dijete s Thomasom Kailom, za kojeg se udala u tajnosti u ožujku prošle godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 Celebrity Vruće fotke Kristine Mandarine i bivše Playboyeve zečice! Djevojke su udružile snage i pohvalile se novim potezom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene