Sjećate se nje?

Pamtimo je kao slatkicu iz kultne romantične komedije u kojoj je zaludila britanskog premijera, a danas zavodi fotkama u toplesu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martine McCutcheon proslavila u filmu "Zapravo ljubav" u kojem je zavela Hugha Granta, od tada je prošlo 18 godina, a ona je i dalje prava zavodnica.

Britanska glumica Martine McCutcheon (45) javnosti je najpoznatija iz jedne od najomiljenijih romantičnih komedija "Zapravo ljubav".

Pogledaj i ovo Hugh Grant, Julia Roberts, Film Ja u ljubav vjerujem Koji je vaš favorit? Feel good filmovi za bijeg od naše stvarnosti: Zašto ih obožavamo gledati za vrijeme blagdana?

U filmu koji je od 2003. godine stekao kultni status utjelovila je Natalie, zaposlenicu britanskog premijera kojeg glumi Hugh Grant i koji se u nju zaljubljuje.

Glumila je i u jednoj od najdugovječnijih britanskih sapunica "EastEnders", te je paralelno s glumačkom gradila i pjevačku karijeru, a radi i kao televizijska voditeljica, pa je i dalje pod povećalom britanske javnosti.

Tako nikome nije mogla promaknuti njezina fotografija u toplesu koju je podijelila na svojem Instagramu.

Martine je pozirala samo u donjem dijelu kupaćeg kostima te je grudi prekrila mobitelom, a otkrila je da je fotka nastala u Španjolskoj gdje je ranije ovo ljeto bila sa svojom obitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martine McCutcheon (@martinemccutcheon)

Golišavom fotkom izazvala je lavinu reakcija oduševljenih fanova koji su joj poručili da je prezgodna i prava ljepotica, a dobila je i desetke tisuća lajkova.

Inače, Martina je od 2012. godine u braku s osam godina mlađim britanskim kantautorom Jackom McManusom, a par zajedno ima šestogodišnjeg sina Raffertyja Jacka.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) +0 Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Celebrity Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene