čuva uspomenu

Šuput se prisjetila pokojnog Olivera zajedničkom fotkom s početka svoje karije, a od tada se dosta promijenila

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput s grupom Enjoy i Oliverom Dragojevićem Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +16 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu se prisjetila pokojnog Olivera Dragojevića njihovom zajedničkom fotografijom iz vremena kada je pjevala s grupom Enjoy.

Pjevačica Maja Šuput nije propustila obilježiti četvrtu godišnjicu smrti Olivera Dragojevića.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

U pričama na svojem Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj pozira s pokojnim pjevačem i grupom Enjoy, u kojoj je započela svoju glazbenu karijeru, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Od tada je prošlo puno godina i Maja je u međuvremenu izgradila uspješnu samostalnu karijeru te je stekla nadimak domaće kraljice svadbi, a ono što je ostalo isto je njezin vedri duh.

Također se pokazala i kao sjajna voditeljica u showovima Nove TV "Ples sa zvijezdama" i "Tvoje lice zvuči poznato", dok je već godinama gledamo i kao članicu žirija u "Supertalentu".

Šuput se prije nešto više od godinu dana ostvarila i kao majka, a sa suprugom Nenadom Tatarinovim dobila je sinčića Blooma, koji je njezina slika i prilika.

Inače, Oliver je preminuo 29. srpnja 2018. godine, a povodom godišnjice prisjetili su ga se i brojni drugi kolega među kojima je bio i ostao omiljen.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Bulić - 1 In Magazin: Mate Bulić - 2 In Magazin: Mate Bulić - 4 In Magazin: Mate Bulić - 5 +9 In Magazin: Mate Bulić - 3 inMagazin Mate Bulić prvi put pred kamerama poslije najtežih dana u životu: ''Šest mjeseci nisam stao na noge, a ja se ničega ne sjećam ...''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +31 Sonja Kovač Celebrity Naša najpoznatija influencerica skinula se u žuti badić pa pratiteljima poslala poruku: ''Ako me vidite...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene