Madonna je privukla pozornost javnosti u noćnom izlasku sa svojim 36 godina mlađim dečkom Ahlamalikom Williamsom, pri čemu je pokazala svoje bradavice ispod mrežaste majice.

Galerija


Madonna (62) šokira javnost svojim načinom odijevanja, ali i onime što je učinila svom licu pretjerujući s kozmetičkim zahvatima. 

Kraljica popa je prošlog vikenda snimljena s 36 godina mlađim dečkom, plesačem Ahlamalikom Williamsom u New Yorku. Paparazzi su fotografirali par u četiri ujutro kad su se vraćali sa zabave, a sve oči su bile uperene u njih zbog Madonninog izdanja. 

Dok je Ahlamalik bio obučen u crnu majicu i traperice, pjevačica je nosila kratke kožne hlače i imala mrežastu majicu i najlonke. Vidio se njezin crveni grudnjak koji nije baš ništa pokrivao i nazirale su joj se bradavice. 

Mnogi su navikli na to da se Madonna odijeva tako da šokira, no obožavatelji ne mogu prihvatiti njezino pretjerivanje s operacijama. Komentiraju da bez ijedne bore u 63. izgleda kao voštana figura, a izmijenila je dosta i svoj oblik lica. 

"Ženo, prekini sa zahvatima. Pretvaraš se u E.T.-a ili nešto slično tome", "Ona je zvijezda i utječe na ljude, a ovako poručuje da su bore ružne što nije istina. Starenje je lijepo i treba se ponositi svakom svojom borom. Takve stvari mnogima utječu i na mentalno stanje", "Nema povratka natrag. Službeno je neprepoznatljiva", "Izgleda kao da je imala 100 face liftinga", samo neki su od komentara na Madonnine objave na njezinom Instagram profilu. 

Fanovima nedostaje manje razuzdana pjevačica s početka karijere kada se pojavljivala i u prirodnijim izdanjima. Tada je isto imala plavu kosu, a koristila puno manje šminke, no njezin zaštitni znak je bio crveni ruž. 

Ronaldovu zadnju utakmicu nije propustila ni njegova Georgina, pogledajte seksi izdanje u kojem ga je zdušno bodrila s tribina!

Slavonka koja zbog raskošnih oblina izaziva čuđenje pokazala najvatrenije navijačko izdanje: "Rekli ste bez grudnjaka, pa evo!"