Vraća se na pravi put!

Slatki klinac iz ''Sam u kući'' donedavno je ispijenim izgledom plašio sve, no posrnuli glumac sad je sve oduševio svojom pojavom!

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Galerija

Macaulay Culkin ovih je dana prošetao modnom pistom na Guccijevoj reviji, a svi su se iznenadili kad su vidjeli koliko se problematični glumac doveo u red.

Zvijezda filmova "Sam u kući", 41-godišnji Macaulay Culkin, polako se, ali sigurno vraća na pravi put. Slavni glumac koji je godinama pažnju medija plijenio šokantnim izgledom sada izgleda potpuno drugačije, a mnogi komentiraju kako bolje nije izgledao zaista duže vrijeme.

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin i Catherine O'Hara kevin i njegova mama Emotivan susret zvijezda omiljenog božićnog filma: Nisu mogli zadržati suze, a prizori će svakoga raznježiti!

Pred fotografima se pojavio na Guccijevoj modnoj reviji u Los Angelesu skupa s kolegama Jaredom Letom i Jodie Turner-Smith, a zanimljiva ležerna kombinacija koju je imao na sebi pokazala je i svježi izgled omiljene dječje zvijezde.

Macaulay Culkin je početkom ove godine postao otac malenog dječaka Dakote, kojeg je dobio s djevojkom Brendom Song, a čini se da mu roditeljstvo itekako godi.

On i Brenda su vijest da su postali roditelji otkrili u travnju ove godine, nakon što su trudnoću uspjeli sačuvati tajnom, a prvo dijete nazvali su po glumčevoj sestri koja je preminula 2008. godine u tragičnoj nesreći, kada je na nju naletio automobil ispred jednog bara u Los Angelesu. Par je u vezi od 2017., a upoznali su se na Tajlandu dok su snimali debitantski film glumca Setha Greena "Changeland".

Zvijezda filmova "Sam u kući" u prošlosti je imao problema s ovisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon prekida ljubavne veze s Milom Kunis, kojoj prekid nije tako teško pao kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Ashtona Kutchera, s kojim je i danas.

Macaulay ju je unatoč tome molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu biti samo prijatelji. Culkin iza sebe ima i brak s glumicom Rachel Miner, kojom se oženio 1998. Odlučili se na razdvojeni život nakon samo dvije godine i 2002. su se razveli. Razlog njihova razlaza bio je taj što je ona htjela djecu, a on nije bio spreman za to i htio se vratiti glumi, no čini se kako je odlučio da je i njemu došlo vrijeme da se skrasi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Nina Badrić Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić odbila veliku holivudsku facu, otkrila o kome je riječ: ''Pozvao me van, a ja sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene