prirodna ljepotica

Naša manekenka iza koje je zavidna inozemna karijera još obara s nogu u badiću i bez šminke, pogledajte i kako je izgledala u danima najveće slave

In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 3 In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 3 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) +0 Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Galerija

Iako se odavno povukla iz manekenstva, Ljupka Gojić Mikić još uvijek izgleda spremno za pistu.

Ljupka Gojić Mikić (39) jedna je od naših najuspješnijih manekenki sa zavidnom inozemnom karijerom koju je zadnjih godina zamijenila dizajnerskom.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić - 3 Top ili flop? Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

A iako se odavno povukla iz manekenstva kako bi se posvetila brizi o kćerima koje ima s nogometašem Mihaelom Mikićem, i dalje izgleda spremno za pistu. To je potvrdila i svojom novom fotografijom na Instagramu.

Objavila je selfie na kojem se sunča u bijelom badiću i bez trunke šminke te je svojom prirodnom ljepotom očarala pratitelje.

"Nema ljepšeg nego uživati na bazenu", napisala je uz fotku i pokrenula lavinu komplimenata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

"Najljepša!" "Prirodno prekrasna žena", "Savršena", "Pa i kad žeže i cvrči i prži i gori... Ti opet prekrasna" pisali su joj pratitelji koji su je obasuli i srcima te tisućama lajkova.

Podsjetimo, Ljupka je manekensku karijeru započela kao tinejdžerica i već se s 13 godina pojavila na naslovnici nizozemskog izdanja časopisa Elle. Nakon toga je nosila revije za neke od najvećih dizajnerskih kuća, poput Diora, Kenza i Alexandera McQueena, a bila je i zaštitno lice poznatih beauty bendova.

Za nogometaša Mihaela Mikića udala se 2006. godine, a par zajedno ima tri kćeri, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Dane. Ljupka je 2009. godine pokrenula i svoju modnu liniju "Jolie Petite", a svoju odjeću najčešće reklamira sama. 

Kako je izgledala u danima najveće slave i koliko se s godinama promijenila, pogledajte u našoj galeriji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene