Iznenadila pojavom

Žena čijoj su se ljepoti nekad svi divili uhvaćena u rijetkom izlasku, skriva se zbog operacija koje su joj potpuno izmijenile lice!

Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) +0 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Galerija

Lara Flynn Boyle ovoga je tjedna bila na večeri u jednom restoranu u Los Angelesu, a to je prvi put da su je uhvatili u javnosti još od svibnja prošle godine.

Američka glumica Lara Flynn Boyle bila je meta fotografa ovoga tjedna u Los Angelesu, a ulovili su je u rijetkom izlasku u javnost. Zvijezda serije "Twin Peaks" bila je na večeri u jednom restoranu, a zablistala je u rokerskom izdanju. Na sebi je imala traperice i narančastu kožnu jaknu s resicama, a fotografima se samo kratko nasmiješila te je nastavila svojim putem. Pokušala se sakriti, no bezuspješno, a mnogi su odmah komentirali kako je razlog tome njezin izgled koji se već dugo komentira.

Pogledaj i ovo Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Nitko ju ne prepoznaje Teško je povjerovati, ali o ljepoti ove žene nekad se naveliko pričalo, danas se krije od ljudi zbog velike pogreške

Posljednji put u javnosti su je uhvatili u svibnju prošle godine, a u zadnje vrijeme kloni se medija te pokušava živjeti mirnim životom.

Larin izgled posljednjih godina šokira njezine brojne fanove diljem svijeta. Naime, glumica je jedna od onih koja se odlučila podvrgnuti nizu estetskih zahvata na licu kako bi održala svoju mladolikost što dugotrajnijom, ali danas zbog toga više na nalikuje na samu sebe. Njezina rijetka pojavljivanja ostaju u sjeni izobličena lica iako nikada nije otvoreno priznala odlaske pod nož, kao ni probleme koja je imala s alkoholom.

Podsjetimo, Lara Flynn Boyle svoja je najznačajnija glumačka ostvarenja ostvarila na početku karijere kao problematična i znatiželjna tinejdžerica Donna Hayword u kultnom "Twin Peaksu" te kao Stacy u filmu "Wayneov svijet". Zahvaljujući talentu, ali i prirodnoj ljepoti koja ju krasila Lara je mogla birati muškarce s kojima želi izlaziti, a na tom se popisu našlo puno poznatih imena. Između ostalih ljubila je glumce Erica Danea i Kylea MacLachlana, glazbenika Adama Duritza i brojne druge te punila stupce tabloida koji su pratili svaki njezin korak.

Krajem 90-ih godina Lara je bila u vezi s kolegom Davidom Spadeom, međutim njihova je ljubav počela pucati nakon što se legendarni Jack Nicholson počeo raspitivati za glumicu.

Prije najnovije uloge, posljednji je film snimila 2015. godine te je izbjegavala javnost koliko je god mogla. Paparazzi je uvijek spremno snimaju, no ni njima to ne uspijeva s obzirom na to da Lara očito želi privatni život i ostaviti takvim.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa +0 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Celebrity Viktorija Rađa našalila se detaljima s vjenčanja Hane i Graše: ''Ovo je za slučaj da me nitko nije vidio!''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Celebrity I Tonči Huljić napokon se pohvalio fotografijom s kćerine svadbe: ''Evo malo glumim manekena''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene