Šteta baš...

Godinu dana se skrivala, nitko je nije vidio sve dosad: Kakva je to ljepotica nekad bila, a onda je dobro pretjerala s operacijama!

Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) +0 Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Galerija

Laru Flynn Boyle paparazzi su fotografirali ispred trgovine u Los Angelesu nakon što je nitko nije vidio godinu dana.

Glumica Lara Flynn Boyle (51) u ponedjeljak je fotografirana u Los Angelesu prvi put nakon što je nitko nije vidio gotovo godinu dana.

Paparazzi su je ulovili na parkingu ispred jedne trgovine, a na fotografijama ju nije lako prepoznati.

Ikona devedesetih, koja se proslavila ulogama u serijama "Twin Peaks" i "Pravda za sve" svojevremeno je slovila za jednu od najljepših žena u Hollywoodu, no onda se odlučila podvrgnuti nizu estetskih zahvata na licu.

U želji za što dugotrajnijom mladolikosti, potpuno se izobličila i danas nije ni sjena ljepotice koja je u devedesetima mogla birati muškarce s kojima želi izlaziti, a na tom se popisu našlo puno poznatih imena.

Lara je ljubila glumce Erica Danea i Kylea MacLachlana, glazbenika Adama Duritza, a krajem devedesetih bila je u vezi s kolegom Davidom Spadeom, no njihova je ljubav počela pucati nakon što se legendarni Jack Nicholson počeo raspitivati za nju.

Iako je u početku poricala bilo kakav interes za Jacka, Lara je kasnije viđena u njegovu društvu, i to nakon što su zajedno doživjeli prometnu nesreću kada se navodno izvukla kroz krovni prozor automobila vičući da ima dečka i da ne smije biti tu. Ubrzo nakon tog događaja Lara i Jack potvrdili su vijest da su zajedno, a prekinuli su 2004. nakon pet godina veze. Glumica je od 2006. godine u braku s Donaldom Rayom Thomasom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene