Lana Jurčević i Luka Nižetić snimili su 2006. videospot za pjesmu "Prava ljubav" koju su posebno obožavali tinejdžeri.

Galerija


Lana Jurčević (36) i Luka Nižetić (37) napravili su na počecima svoje glazbene karijere suradnju koja se pokazala jako uspješnom, a pojavile su se fotografije iz tog razdoblja. 

Vezani članci Jerry O\'Connell Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ! Jelena Perčin i Momčilo Otašević - 6 Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

Pjevači, koji su tada bili u ranim 20-ima, snimili su 2006. videospot za pjesmu "Prava ljubav" u prostoru stare zagrebačke tvornice Paromlin. Lana i Luka su svoj duet izveli na jednom festivalu, a iako nisu pobijedili, nije bilo razloga za žaljenje jer su snimili hit koji su najviše obožavali tinejdžeri. Na YouTubeu spot ima više od šest milijuna pregleda. 

"Jedna od najljepših pjesama mojeg djetinjstva", "Uz ovu pjesmu sam odrastao. Pravi hit koji ne prolazi", "Ova pjesma se može slušati cijeli život", komentari su ispod videospota. 

Dok je pjevač na snimanju nosio traperice, bijelu majicu i tenisice, Jurčević je bila u seksi, žutozelenoj svilenoj spavaćici. Lana se fizički nije puno promijenila od 2006. kada je imala 21 godinu, samo danas ima tamniju boju kose, njeguje drugačiji stil odijevanja i pjevanja. 

Luka, koji je tada imao 22 godine, u posljednje vrijeme ima dužu kosu i više tetovaža na svom tijelu, a ostvario je kao i pjevačica, uspješnu glazbenu karijeru. 

Prvi put u javnosti s kćeri otkako je rodila prije šest mjeseci, vidi se da uživa u majčinstvu

Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa