Imala je samo 24 godine

Godine na Tatjani Jurić nisu ostavile nimalo traga, najbolji su dokaz ove fotografije snimljene prije 15 godina

Tatjana Jurić Tatjana Jurić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić +0 Tatjana Jurić Galerija

Tatjana Jurić na party 2006. godine stigla je u holivudskom izdanju, a kad gledamo ove fotografije, teško je povjerovati da je to bilo tako davno.

Televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić jedna je od žena za koje nikada ne bismo rekli da stare, barem kada bismo uspoređivali njezine stare i najnovije fotografije jer na njima djeluje kao da godine na nju nisu ostavile traga.

Pogledaj i ovo showbuzz bila u finalu zbog kontroverzi Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

U to se možemo uvjeriti ako pogledamo one snimljene davne 2006. godine nastale na zabavi jednog domaćeg časopisa, na koju je Tatjana stigla u stilu holivudske dive, u bijeloj limuzini i glamuroznoj haljini. Tada je imala samo 24 godine, a zablistala je u dekoltiranoj kreaciji ispod koje nije nosila grudnjak, ali najljepši detalj na njoj je te večeri ipak bio široki osmijeh kojim je sve šarmirala.

Tatjana se svojevremeno bavila i manekenstvom, no često je naglašavala da nije presudan izgled, već talent, trud i ulaganje u samoga sebe.

Na Instagramu je danas prati 65 tisuća obožavatelja, s kojima dijeli trenutke iz poslovnog i privatnog života, a gledatelji su je nedavno mogu gledati u zabavnom serijalu "Fakap", u kojem su je ugostile Mia Kovačić i Ida Prester.

Tatjana im je tom prigodom otkrila koja je to grozna situacija koju je doživjela prije puno godina, a još uvijek je dobro pamti, jedan jedini ulet muškarca koji joj se usudio prići, ali i koji joj je najveći profesionalni fakap. Prisjetila se psovanja u eteru i dodala da ta snimka i danas postoji na YouTubeu, no ima tu i jedan fakap od kojeg je prošlo puno godina, ali priča je to koju, kako kaže, ne može zaboraviti.

Serijal "Fakap" jednom će se tjedno baviti trenucima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti, a ugostit će brojne domaće zvijezde.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista (Foto: AFP) Nekad i sad Ljepoticu za kojom su se nekad svi otimali danas je teško prepoznati, mnogo se promijenila od dana najveće slave

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene