Kakva promjena!

Sonja Kovač je prije 14 godina bila na usponu karijere, već tada je voljela isticati raskoš svog dekoltea

Sonja Kovač Sonja Kovač Davor Puklavec 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Maja Šuput Sonja Kovač i Maja Šuput Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 8 Sonja Kovač - 10 Sonja Kovač - 11 +22 Sonja Kovač - 12 Galerija

Sonja Kovač je i prije 14 godina rado isticala svoje atribute, no tada je za izlaske birala nešto duže i svečanije haljine.

Glumica Sonja Kovač (38) danas se manje bavi glumom jer se prepustila influencerskim vodama u kojima se očito više pronalazi, popularna je i na TikToku gdje snima razne anegdote, ali i dijeli kulinarske savijete.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

Obožava modu te rado uskaće u vesele odjevne komade, zbog čega njezini pratitelji svaki puta željno isčekuju njezinu novu objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2008. godine kada je gostovala na Wella Fashion Week koji je bio otvoren revijom Leonarde Boban. Tada je Sonja pozirala s pjevačicom Majom Šuput, a na fotografijama su u prvom planu glumičine raskošne grudi. Tada je odabrala dugu svečanu bijelu haljinu s dubokim prorezom na nogama, ali i otvorima na bedrima te je tako istaknula svoju zgodnu građu.   Čini se kako je tada rado nosila valovite frizure, dok se danas više oslanja na raspuštenu kosu ili rep.

Sonja je poznata po svojim glumačkim ulogama u serijama "Zauvijek susjedi" i "Bračne vode", a sretno je zaručena za Gorana Mandića s kojim je u vezi punih deset godina. On ju je iznenadio romantičnom prosidbom na Maldivima, a sretni par je u videu na YouTubeu otkrio brojne detalje.

"Zaručili smo se! Prvo da objasnimo ljudima zašto nema prstena. Zato što mi ga nije kupio", našalila se na početku influencerica. Dodala je kako prsten nije htjela nositi u avionu, a taman su bili na odlasku s otoka.

Sonja na svom Instagram profilu na Instagramu rado dijeli trenutke s putovanja, ali i svakidašnjih događaja. Također, svoje atribute rado ističe u badićima zbog kojih je ovo ljeto Instagram gorio. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne +27 Cara Delevingne Zanimljivosti Mislila je da neće doživjeti ni 30 godina, a zbog njezinih novih uznemirujućih fotki svi plaču!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa - 7 Borna Sosa - 4 Borna Sosa - 8 Borna Sosa - 10 +26 Borna Sosa - 3 Celebrity Pogledajte kako je mlađahni Borna Sosa šarmirao našu poznatu voditeljicu na turskom jeziku: ''Ti si tako lijepa, volim te''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene