Sada je osobni trener

Prezgodni zaručnik Britney Spears dugo se borio s viškom kilograma, pogledajte kako je izgledao prije

Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) +6 Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Galerija

Sam Asghari javnost je poznat od 2016. godine, kada se doznalo da je u vezi s Britney Spears, a zgodni trener nekad je izgledao potpuno drugačije.

Osim kao zaručnik pop-zvijezde Britney Spears (39), 27-godišnji Sam Asghari poznat je i po svojem nevjerojatno isklesanom tijelu kojim se obožava hvaliti na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Sam Asghari Za to se jako pobrinuo! Uskoro bivši muž Britney Spears nekad nije ovako izgledao, evo što je promijenio na sebi: "Bili su vidljivi znakovi truleži i propadanja"

Javnost ga je i upoznala kao mišićavog osobnog trenera, a iako je to danas teško za povjerovati, Sam se u prošlosti dugo borio s viškom kilograma.

Trenutak preokreta bio je kada je 2013. godine dosegao 130 kilograma, o čemu je jednom prilikom progovorio za časopis Men's Health, a priznao je da je do tada živio na brzoj hrani i nije uopće vježbao.

Svojom nevjerojatnom transformacijom kasnije se pohvalio i na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sam Asghari (@samasghari)

Britney je 12 godine mlađeg Sama upoznala na snimanju spota za pjesmu "Slumber Party", a on joj je, navodno, odmah nakon snimanja dao svoj broj telefona, ali prošlo je čak pet mjeseci prije nego što su konačno izašli na spoj. 

Javnost je za njihovu vezu doznala 2016. godine, nakon što je on na društvenim mrežama objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju. Ispočetka se pričalo kako je s Britney samo zbog novca i slave, no on je ostao uz nju i u najtežim trenucima te joj je bio golema podrška, čime je donekle utišao zlobne jezike.

Sredinom rujna Sam je odlučio kleknuti pred Britney, a pripreme za njihovo vjenčanje su u tijeku. Koliko voli svoju zaručnicu, Sam je potvrdio i kada je na premijeri filma "House o Gucci" u Los Angelesu, gdje se pojavio bez Britney, iskoristio priliku kako bi joj se pred okupljenim medijima javno zahvalio za sve što je napravila za njega.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Profimedia) +4 Anastacia (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bila je na vrhuncu slave kada se preko noći svega što je postigla morala odreći: "Mislila sam da ću umrijeti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene