Povratak u prošlost

Pogledajte koliko se predsjednik Milanović promijenio od 2008., tad je bio vidno mršaviji, razlika je itekako vidljiva!

Zoran Milanović Zoran Milanović Jurica Galoic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović - 3 Zoran Milanović - 4 Predsjednik Zoran Milanović Zoran Milanović - 2 Zoran Milanović - 1 Predsjednik RH Zoran Milanović Predsjednik Zoran Milanović +10 Predsjednik Zoran Milanović Galerija

Fotografije predsjednika Hrvatske, Zorana Milanovića iz 2008. godine s konstituirajuće sjednice 6. saziva Hrvatskog sabora, vidno ukazuju na velike promjene na njegovom licu, ali i figuri.

Prije nego što je postao predsjednik Hrvatske, Zoran Milanović bio je premijer i od tada gradi svoju uspješnu političku karijeru. 

Pogledaj i ovo Zoran Milanović Nikad ih ne viđamo Ovo su sinovi Zorana Milanovića, jednog je Hrvatska upoznala nakon skandala s ocjenama, a drugi cijelo vrijeme uspješno prolazi ispod radara

A koliko se danas 55-godišnji Milanović kroz godine promijenio najbolje pokazuju njegove fotografije iz prošlosti, točnije iz 2008. godine s konstituirajuće sjednice 6. saziva Hrvatskog sabora na kojima izgleda potpuno drugačije nego danas.

Naime, tada je imao koji kilogram manje i bio je vidno mršaviji, no godine i funkcije na visokim pozicijama to su promijenile. Također, promjene su vidljive i na njegovom licu što je s obzirom na vrijeme koje je prošlo sasvim logično i normalno. 

A otkako je postao predsjednik Zoran Milanović često je u središtu pažnje zbog oštrih izjava, a nedavno se dobro raspoložen pojavio na svečanoj akademiji povodom obilježavanja 31. godišnjice osnutka 4. gardijske brigade na tvrđavi Klis.

Tamo se pojavio sa širokim osmijehom, a raspoloženje mu nije pokvario ni premijer Andrej Plenković, koji je sjedio odmah pored njega. Zanimljivo je da se njih dvojica pri susretu nisu rukovali niti su se uopće pogledali.

Milanovića su fotografi ulovili dok je plazio jezik i radio grimase, a ne pamtimo da smo ga ikada vidjeli ovakvog. Fotografije pogledajte u galeriji.

Prisjetimo se da je Zoran u braku sa prekrasnom doktoricom Sanjom Musić Milanović, koja je trenutno prva dama Hrvatske te s njom ima dva sina Marka i Antu Jakova.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +25 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene