Mamac za zgodne žene!

Grašo je i prije 16 godina šarmirao sve oko sebe, pogledajte s kojim se to damama tada rado družio i pojavljivao!

Petar Grašo - 6 Petar Grašo - 6 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 6 Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo i Severina Galerija

Petar Grašo oduvijek je bio često viđen u društvu domaćih ljepotica, a tako je bilo i na dodjeli Porina 2005. godine.

Petar Grašo od samih početaka svoje glazbene karijere bio je rado viđen i omiljen gost na domaćim festivalima i dodjelama glazbenih nagrada, a ništa drugačije nije bilo ni na dodjeli Porina davne 2005. godine.

Pogledaj i ovo Mila Horvat ljepotice sve tri! Sve zgodnija Mila Horvat pohvalila se provodom u društvu poznatih Hrvatica: ''Jedinstvene i neponovljive!''

Fotografije s dodjele i probe koja je održana uoči svečanog događaja pojavile su se sada u javnosti, a među njima se ističu one Petra i kolegica s kojima se tada družio, a čini se da je puno vremena provodio s Ninom Badrić i Vannom.

Ovih dana Petar pak najviše pažnje plijeni svojom novom ljubavi s Hanom Huljić za koju se doznalo početkom listopada kada su ih fotografi snimili u šetnji Zagrebom, a navodno su zajedno još od ljeta.

Šuškalo se i da je Hana već uselila u njegov stan u Zagrebu, a ona je te glasine rasplamsala svojom fotkom iz metropole koju je objavila na profilu na Instagramu.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s pjevačicom Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju.

A ono što njegove obožavatelje posebno veseli je veliki koncert u zagrebačkoj Areni koji će biti održan 26. ožujka 2022. godine.

"Iskreno se nadam da će Arena biti puna i prepuna. Vjerujem da će tako biti jer su ljudi u Areni 2017. pokazali da im je bilo ugodno. To vidimo i na snimci na YouTubeu iz zaista krcate Arene. Ne gledam taj video često, ali ponekad, kad su neki teži momenti, ja ga pustim samo da gledam ljude kako pjevaju. Radit ćemo vrhunsku produkciju i nećemo dozvoliti da išta tamo ne bude svjetski", obećao je Grašo.

Koncert će biti održan u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite. Uz ulaznicu i digitalnu COVID potvrdu ili važeći negativni test, a na ulazu će biti potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +4 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda nije odoljela selfieju s jednom od najvećih zvijezda današnjice, a njezini fanovi zaključili da su obje prekrasne!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene