ista je kao na slikama iz 2007.

Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

Jelena Perčin Jelena Perčin DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin +0 Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Galerija

Jelena Perčin upoznala je supruga Momčila Otaševića na setu serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se 2018. i dobili kćer Mašu i sina Jakšu.

Jelena Perčin (40) od 2018. je u braku s devet godina mlađim miljenikom žena Momčilom Otaševićem te imaju sina i kćer. 

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Pojavile su se slike lijepe glumice iz 2007. s otvorenja jedne trgovine na kojem se pojavila s još mnogim poznatim Hrvatima. Vidljivo je da se Jelena nije puno promijenila otada i ne vidi se razlika u njezinom izgledu s obzirom na godine. 

Perčin iza sebe ima brak s Kristijanom Babićem, koji je trajao od 2008. do 2011., i u njemu je dobila kćer Lotu (11). Glumica je novu ljubav pronašla u naočitom Crnogorcu Momčilu kojeg je upoznala na setu serije "Zora dubrovačka". 

Jelena je priznala da ju je osvojio čim je progovorio. "To je taj njegov nevjerojatan karakter, toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali", ispričala je svojedobno. 

Otašević i Perčin su u studenom prošle godine dobili sina Jakšu, čije je ime glumac odao u simpatičnom videu na Instagramu, a prije dvije i pol godine postali roditelji djevojčice Maše. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Celebrity Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: "E to je veličina"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene