Barbara Vicković nekad je imala dugu, plavu kosu i šiške, a danas je brineta i njeguje kratku frizuru.

Galerija


Barbara Vicković jedna je od najpoznatijih hrvatskih glumica te smo je posljednjih godina gledali u humorističnim serijama "Na granici" i "Kud puklo da puklo" na Novoj TV. 

Vezani članci Jelena Perčin i Momčilo Otašević - 6 Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina! Peter Billingsley Život ovog nekad slatkog dječaka obilježio je mnogima omiljeni film, prošlo je više od 37 godina, a evo kako izgleda danas

Barbara u 51. godini odlično izgleda, a pojavile su se njene fotografije iz 2006. koje pokazuju da se nije puno promijenila. Ono što se izmijenilo je njezin imidž jer je nekada imala šiške i plavu, dugu kosu. 

Vicković, koja je članica ansambla zagrebačkog HNK-a, posljednjih godina je brineta i njezina kosa je kratka. Iza lijepe Zadranke su dva razvoda o kojima je svojedobno otvoreno progovorila za In magazin

''Stvarno mislim da su brakovi iznimno dobre stvari. Ako su dobri brakovi, i to je iskustvo koje treba imati. Mislim da je lijepo biti u braku i u kvalitetnoj vezi, ali tamo gdje ne rastete, stagnirate ili se, dapače, unazađujete, mislim da tu ne treba biti i da treba misliti na svoju djecu. Stresno je, ali ne razmišljam o tome kao o stresu. To je iza mene i nikad mi nije bilo ljepše u životu'', ispričala je Barbara. 

Iz dva braka ima sinove Frana, koji studira, i Matiju, koji ide u osnovnu školu, a unatoč razlici od 13 godina među njima dobro se slažu. "Uvijek je to malo neobično jer se ovaj stariji spusti na nivo mlađeg umjesto da bude drukčije", rekla je glumica. 

Vicković nije odbacila ni mogućnost da opet izgovori sudbonosno da. ''Ne mislim da je to nešto od čega treba bježati, dapače, mislim da radom na sebi i upoznavanjem sebe čovjek tek onda može naći dobrog partnera. Ma sve je to život'', istaknula je Barbara. 

Šuput napokon obznanila još jednu sitnicu koju su svi znatiželjno čekali: “Nakon što ste mjesecima čitali o meni, htjeli to ili ne...”

Nives pokazala svoju drugu stranu: Pohvalila se da je majstorica kraj štednjaka, a da ručak kuha i bivšem!