zanimljiv povratak u prošlost!

Fotografije naše glumice stare 15 godina pokazuju koliko je promijenila imidž, a iza sebe ima dva razvoda i majka je dvojici sinova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara Vicković nekad je imala dugu, plavu kosu i šiške, a danas je brineta i njeguje kratku frizuru.

Barbara Vicković jedna je od najpoznatijih hrvatskih glumica te smo je posljednjih godina gledali u humorističnim serijama "Na granici" i "Kud puklo da puklo" na Novoj TV. 

Pogledaj i ovo showbuzz bila u finalu zbog kontroverzi Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

Barbara u 51. godini odlično izgleda, a pojavile su se njene fotografije iz 2006. koje pokazuju da se nije puno promijenila. Ono što se izmijenilo je njezin imidž jer je nekada imala šiške i plavu, dugu kosu. 

Vicković, koja je članica ansambla zagrebačkog HNK-a, posljednjih godina je brineta i njezina kosa je kratka. Iza lijepe Zadranke su dva razvoda o kojima je svojedobno otvoreno progovorila za In magazin

''Stvarno mislim da su brakovi iznimno dobre stvari. Ako su dobri brakovi, i to je iskustvo koje treba imati. Mislim da je lijepo biti u braku i u kvalitetnoj vezi, ali tamo gdje ne rastete, stagnirate ili se, dapače, unazađujete, mislim da tu ne treba biti i da treba misliti na svoju djecu. Stresno je, ali ne razmišljam o tome kao o stresu. To je iza mene i nikad mi nije bilo ljepše u životu'', ispričala je Barbara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Vicković (@barbaravickovic)

Iz dva braka ima sinove Frana, koji studira, i Matiju, koji ide u osnovnu školu, a unatoč razlici od 13 godina među njima dobro se slažu. "Uvijek je to malo neobično jer se ovaj stariji spusti na nivo mlađeg umjesto da bude drukčije", rekla je glumica. 

Vicković nije odbacila ni mogućnost da opet izgovori sudbonosno da. ''Ne mislim da je to nešto od čega treba bježati, dapače, mislim da radom na sebi i upoznavanjem sebe čovjek tek onda može naći dobrog partnera. Ma sve je to život'', istaknula je Barbara. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 5 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 6 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 7 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 9 +4 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 4 Celebrity Nives pokazala svoju drugu stranu: Pohvalila se da je majstorica kraj štednjaka, a da ručak kuha i bivšem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene