Teško ga je prepoznati!

Svi se sjećaju njegove zbunjene face iz omiljenog božićnog filma, a 30 godina kasnije rijetki bi pogodili da je to on!

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Galerija

Danny Warhol jedan je od glumaca koji se pojavio u prvom nastavku filma "Sam u kući", i to u urnebesnoj sceni u kojoj glumi dostavljača pizze.

Unatoč tome što smo ga prvi put gledali prije više od 30 godina, "Sam u kući" i dalje se smatra jednim od najpopularnijih i najgledanijih božićnih filmova svih vremena s legendarnim glavnim i sporednim likovima koje svi pamte.

Pogledaj i ovo Ja u ljubav vjerujem je li ovdje i vaš favorit? Filmovi koji će vas ispuniti pozitivnom energijom: Istražite listu koju mi volimo pogledati u ovo blagdansko vrijeme!

Jedan od njih je i Danny Warhol, koji je utjelovio malu, ali upečatljivu ulogu dostavljača pizze koji glavnom liku Kevinu donosi narudžbu iz pizzerije Little Nero’s. Tada je imao 20 godina i njegova scena dostave ostala je zapamćena kao jedna od naurnebesnijih u filmu.

Danas 50-godišnji Danny iza sebe ima snimljene čak 64 glumačke uloge tijekom posljednja tri desetljeća, ali stvari za njega nikad nisu krenule nekim zvjezdanim pravcem. Mnogi se slažu da su sve njegove uloge neusporedive s onom kultnom dostavljača pizze, koja mu je neki način i obilježila život.

Nedavno je na internetskoj stranici Reddit osvanulo stotinjak komentara u kojima se korisnici pitaju kamo je Danny nestao i što se točno dogodilo s njim.

"Pretpostavljam da nisam jedini koji se pitao što se dogodilo nevjerojatnom i vraški smiješnom dostavljaču pizze", "Već godinama se pitam što je s njim", "Mislim da bi trebao glumiti dostavljača pizze u svakom filmu. Kakva legenda", "Nikad se u svom životu nisam zapitala o ovom tipu, a ipak sad gledam Sam u kući i pitam se gdje je, dovraga, ovaj lijepi, nedovoljno cijenjeni glumac", neki su od komentara.

Posljednji film u kojem se Danny pojavio je "Forever is a Long, Long Time" 2004. godine, a jednu od upečatljivih uloga ostvario je i u seriji "Saved by the Bell".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Zanimljivosti U braku s glumcem starijim 32 godine izdržala je godinu i pol, a sada se čini spremnom za potragu za novom ljubavi!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene