Više mu ne treba fotošop

U 54. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan

David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) +0 David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) Galerija

David Guetta iznenadio je fanove mišićavim torzom na plaži u Miamiju, a stručnjaci su otkrili tajne njegova mladolikog izgleda u 54. godini.

Britanski DJ David Guetta (53) jedan je od onih ljudi koji s godinama izgledaju samo sve bolje, a njegove posljednje fotografije bez majice bacile su obožavatelje u trans.

Pogledaj i ovo David Guetta i Jessica Ledon nitko nije znao Šuška se da mu je 25 godina mlađa ljepotica uništila brak, a sada su iznenadili velikim novostima!

Guetta je snimljen na plaži u Miamiju s djevojkom Jessicom Ledon, koja je od njega mlađa 24 godine i koja inače krade pažnju gdje god se pojavi, a pogotovo kada je u bikiniju, no ovoga puta poglede je plijenio i njegov isklesani torzo.

Fotke zgodnog DJ-a preplavile su društvene mreže i fanovi se ne mogu načuditi tome što izgleda mlađe nego prije 10 godina, a njegovom nevjerojatnom transformacijom pozabavili su se i stručnjaci.

Poznato je da je Guetta veliki zaljubljenih u sportove i da slobodno vrijeme najčešće provodi surfajući, igrajući tenis i vježbajući jogu, a fitness-trenerica Alex Parren tvrdi kako upravo tim aktivnostima duguje definirane mišiće, ali i mladolik izgled.

"Surfanje jača trbušne mišiće i pospješuje ravnotežu, tenis poboljšava brzinu i snagu, a joga pomaže u održavanju mladolikosti", objasnila je trenerica za Daily Mail.

Zanimljivo je da je prije nekoliko godina koristio fotošop kako bi izgledao mišićavije na Instagramu, no sada su paparazzo fotke potvrdile da se više ne treba uređivati.

David je u intervju za Ask Men 2017. godine objasnio i kako uspijeva pronaći vremena za vježbanje uz svoj prenatrpani raspored.

"Probudim se, doručkujem, odem u teretanu, ručam i onda započinjem s poslom. Nakon nastupa odmah idem spavati i ne tulumarim", objasnio je te je istaknuo kako se trudi zadržati svoju rutinu gdje god se nalazi.

"Moj je cilj tjelesna rekompozicija. To znači da želim zadržati svoju težinu i masnoće zamijeniti mišićnom masom. Ne pokušavam postati velik, samo želim biti jači i imati definirane mišiće", kazao je tada, a čini se da mu je to sada i uspjelo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Guetta (@davidguetta)

Guetta vodi računa i o prehrani te ne pije alkohol i ne puši cigarete, što mu je svakako pomoglo održati mladolik izgled kože, no stručnjak za kožu, doktor Ross Perry smatra i kako DJ izostanak bora duguje i čestim posjetima dermatologu.

"Vjerojatno redovito odlazi na tretmane laserom koji pomažu ukloniti sitne bore i oštećenja kože od sunca zbog kojih izgleda puno mlađe nego što jest", objasnio je doktor za Daily Mail, no dodao je i kako je moguće da je podignuo kapke kako bi mu oči izgledale manje umorno i mlađe.

Guetta mladolikost sigurno djelomično duguje i svojoj 29-godišnjoj djevojci s kojom već godinama pokušava zadržati isti tempo, a zbog nje je navodno i ostavio svoju bivšu suprugu Cathy, s kojom je u braku bio 22 godine i s kojom ima s kojom ima dvoje djece, sina Tima Elvisa Erica i kćer Angi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene