zanosna bila i ostala

Već s 19 godina je zaludjela svijet bujnim oblinama i okitila se titulom najseksi žene, a iako je znatno smršavjela, bujni dekolte još je tu!

Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Profimedia) +0 Kate Upton (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Upton je zbog bujnih oblina do svojih ranih dvadesetih ostvarila zavidan manekenski uspjeh, a otkako je smršavjela i postala majka sve je rjeđe viđamo u golišavim izdanjima.

Glumica i manekenka Kate Upton (29) proslavila se 2011. godine kada se prvi put pojavila na naslovnici časopisa Sports Illustrated.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Getty) koktel, sunce, uživanje Opušteno izdanje seksi ljepotice: Pokazala bujni dekolte za koji su se fanovi bojali da će nestati

Tada joj je bilo samo 19 godina, a svojim bujnim oblinama odmah je zaludjela svijet i procvala je njezina manekenska karijera. Od tada se pojavila na još tri naslovnice popularnog bikini izdanja spomenutog časopisa, a 2013. godine proglašena je i najseksi ženom svijeta.

Tu godinu smatra i prekretnicom u svojoj karijeri jer je tada u velikom intervjuu za časopis Vogue izjavila kako voli svoje obline te je pokrenula trend prihvaćanja raznolikosti u modnoj industriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Upton (@kateupton)

Do svojih ranih dvadesetih Kate je ostvarila zavidan uspjeh i svi su je htjeli na svojim naslovnicama, modnim pistama i kampanjama. Otvorila su joj se i vrata Hollywooda i glumila je u filmovima poput "Osveta na visokim petama", "The Layover" i "Glup, gluplji, najgluplji".

No sve se promijenilo kada je u studenom 2018. godine postala majka. Od tada sve rjeđe na društvenim mrežama dijeli svoje golišave fotke, a nakon poroda je i drastično smršavjela što se nekim njezinim obožavateljima nije svidjelo, iako se još uvijek može pohvaliti raskošnim dekolteom.

Otac njezine kćeri je bejzbolaš Justin Verlander s kojim je započela vezu početkom 2014. Dvije godine kasnije ju je zaprosio, a u studenom 2017. imali su bajkovito vjenčanje održalo se u Toskani.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene