duhovit odgovor

Sjećate se ove dječje zvijezde? I drugi su se zapitali što joj se dogodilo, pa im je odgovorila i ponovno dospjela u centar pažnje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lisa Jakub je na duhovit način na svojem Instagramu otkrila što joj se dogodilo otkako je glumila u filmu "Tatica u suknji" 1993. godine.

Lisa Jakub (42) proslavila se kao dječja glumica u devedesetima nakon čega se povukla iz glume te je postala spisateljica i instruktorica joge.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes (Foto: Instagram) baš šteta Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

Najzapaženiju ulogu ostvarila je u filmu "Tatica u suknji" u kojemu je tumačila Lydiju Hilliard, stariju kćer gospođe Doubtfire koju je utjelovio legendarni Robin Williams. Glumila je i u filmovima "Dan nezavisnosti" s Willom Smithom, "Ljepotica i zvijer" s Fran Drescher te "Zona sumraka".

A iako he od njezinih glumačkih dana prošlo više od dva desetljeća, još nije pala u zaborav, u što se sada uvjerila i sama.

Lisa je na svojem Instagramu objavila fotografiju novog članka o sebi s naslovom "Što se dogodilo glumici koja je glumila Lydiju u filmu "Tatica u suknji'?" te je na pitanje i odgovorila.

"Pa, mislim, svašta se dogodilo od 1993. godine pa ćete trebati biti određeniji", napisala je, a zbog svojeg duhovitog odgovora je ponovno dospjela u centar pažnje i o njoj su se raspisali i drugi svjetski mediji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lisa Jakub (@lisa.jakub)

Njezinu objavu komentirala je i Mara Wilson, još jedna dječja zvijezda iz devedesetih koja je glumila njezinu mlađu sestru Natalie u filmu "Tatica u suknji".

"Ajme, to je kao kada kažu da je netko 'dobro ispao' ili da 'nije dobro ispao'. Što to znači? Tko išta 'ispadne'?" komentirala je Mara o kojoj se također svako toliko pišu slični članci.

"Ti si 'ispala' savršeno, ako itko kaže drugačije, potući ću se s njim", odgovorila joj je Lisa koja je svoju spisateljsku karijeru izgradila na glumačkoj.

Naime, Lisa je napisala nekoliko knjiga o svojem iskustvu dječje zvijezde i borbi s mentalnim problemima. Iz glume se povukla kada su joj bila 22 godine te je na svojoj web stranici objasnila i zašto je donijela tu odluku.

"Shvatila sam da mora postojati nešto više u životu od premijera i pretvaranja da ste netko drugi", napisala je, a nakon napuštanja Hollywooda odselila je u Virginiju gdje živi i danas sa svojim suprugom Jeremyjem Jonesom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Petar Grašo i Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene