Čekaju se reakcije

Pamtimo je kao plavušu koja čašicu nije ispuštala iz ruke, a sad je otkrila tko joj je bio inspiracija za taj lik!

Princeza Margaret (Foto: AFP) Princeza Margaret (Foto: AFP) afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Margaret (Foto: AFP) Princeza Margaret (Foto: AFP) Princeza Margaret (Foto: Getty Images) Princeza Margaret (Foto: Getty Images) Princeza Margaret (Foto: Getty Images) Princeza Margaret (Foto: Getty Images) +0 Princeza Margaret (Foto: AFP) Galerija

Joanna Lumley bila je zvijezda serije "Absolutely Fabulous", a sada je otkrila tko ju je najviše inspirirao za njezin lik urnebesne Patsy.

Britanska glumica Joanna Lumley koja se proslavila ulogom legendarne Patsy Stone u seriji "Absolutely Fabulous", ovih se dana prisjetila razdoblja svoje najveće slave i otkrila tko joj je bio najveća inspiracija u stvaranju spomenutog lika.

Pogledaj i ovo showbuzz Na klupici u parku Njoj je 66, a njemu 38: No, to ih ne sprječava da se ljube!

Danas 75-godišnja Joanna otkrila je kako ju je zapravo najviše inspirirala britanska princeza Margaret koja je preminula 2002. godine i da je na temelju njezina lika i djela stvorila urnebesnu Patsy, nakon što su se srele 1986. godine na jednoj kazališnoj predstavi.

"Princeza Margaret došla je u kazalište i svima nam je rečeno da ostanemo odjeveni iza pozornice jer je htjela ući i vidjeti neke od glumaca. Rečeno nam je i da princeza više ne smije piti pa da ne pijemo ni mi. Ali izgledala je kao da se poprilično dosađuje, a njezina dama koja ju je pratila i čekala neprestano ju je požurivala. No ona je otvorila torbu i izvadila bocu viskija i kutiju cigareta, zapalila smotanu cigaretu i sjela tamo. I tako je postala prototip za Patsy", izjavila je za The Sun.

Joanna je inače godinama bila bliska s princom Charlesom kao ambasadorica fonda "The Prince's Trust" i prisustvovala je njegovom vjenčanju s vojvotkinjom od Cornwalla 2005. godine. Prisjetila se i kako je srela princezu Anne u Walesu na humanitarnoj akciji za djecu, rekavši: "Princeza Anne bila je šefica, bila je vrlo pronicljiva i divlje pametna, sve je primjećivala".

Serija "Absolutely Fabulous" emitirana je od 1992. do 1995. godine, nakon toga su snimljenai dva jednosatna specijala, emitirana 2001. i 2004. godine, dok je filmska verzija objavljena 2016. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +1 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Najnovije fotografije Kolinde Grabar-Kitarović izazvale divljenje pratitelja, čini se da je liniju dovela do savršenstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene