baš se promijenila

Nekad omiljena Roseanne blistavu karijeru upropastila je rasističkim ispadom, a danas bi je malo tko prepoznao

Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) +0 Roseanne Barr (Foto: Getty) Galerija

Roseanne Barr pritajila se od javnosti nakon što je 2018. godine otkazana serija "Roseanne" zbog njezina rasističkog komenatra na Twitteru. Pogledajte kako sada izgleda.

Glumica Roseanne Barr nekad je bila velika zvijezda, no karijera joj je krenula strmoglavim putem zbog jednog neprimjerenog komentara.

Zvijezda serije "Roseanne", koja je obarala rekorde gledanosti, 2018. godine na svojem je Twitteru objavila rasistički komentar o Valerie Jarrett koja je radila kao savjetnica Baracka Obame.

Roseanne je Valerie usporedila s majmunom, točnije, napisala je da izgleda kao da su islamistički politički pokret muslimanskog bratstva i planet majmuna imali dijete. Kasnije se za ispričala zbog svog komentara, ali njezinoj karijeri više nije bilo spasa.

U isto vrijeme je serija koja ju je proslavila doživjela svoje veliki televizijski povratak no nakon Roseanneinog istupa brzo je otkazana i glumica se nakon toga povukla iz javnosti. Zadnjih godina s partnerom Johnnyjem Argentom živi na Havajima gdje ima farmu makadamije.

No sada se ponovno našla u fokusu jer je stavila na prodaju svoju luksuznu vilu u Kaliforniji. Kako piše Daily Mail, glumica za nju traži 3,5 milijuna dolara, iako ju je 2004. godine kupila za 1,7 milijuna.

Roseanne danas ima 68. godina i malo tko bi je prepoznao jer se dosta promijenila otkako se povukla iz javnosti i jedino je imamo priliku vidjeti na njezinu Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Roseanne Barr (@officialroseannebarr)

Podsjetimo, humoristična serija "Roseanne" svoju je premijeru doživjela u listopadu 1988. godine, a od prve je epizode pratila živote Roseanne Connor, njezina supruga Dana, kćeri Becky, Darlene, sina DJ-a te njezine sestre Jackie.

Serija je bila hvaljena od strane kritičara i gledatelja zbog prikazivanja realistične strane života radničke obitelji iz predgrađa izmišljenog grada Lanforda u državi Illinois, a emitirala se čak kroz devet sezona, sve do svibnja 1997. godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) +10 Petra Nemcova (Foto: Instagram) Celebrity Kobno jutro kad je izgubila ljubav svog života zauvijek će joj ostati u sjećanju, godinama se oporavljala od tragedije koja ju je sustigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene