A koliko se promijenio!

Glavni negativac iz "Titanica" mamio je uzdahe žena diljem svijeta, a odoljeti mu nije mogla ni hrvatska manekenka koju je kratko ljubio

Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Instagram) Billy Zane (Foto: Instagram) Kelly Brook i Billy Zane (Foto: AFP) Billy Zane (Foto: Profimedia) +0 Kelly Brook i Billy Zane (Foto: AFP) Galerija

Billy Zane svjetsku slavu može zahvaliti filmu "Titanic", u kojem je odigrao lik negativca Caledona Hockleyja, a 24 godine kasnije glumac jedva nalikuje na sebe iz tih vremena.

Američki glumac Billy Zane jednu od najzapaženijih uloga svoje karijere odigrao je u kultnom "Titanicu" uz Leonarda DiCaprija i Kate Winslet, i to u ulozi glavnog zlikovca Caledona Hockleyja. 

Pogledaj i ovo showbuzz Billy Zane priznao 'Uloga u 'Titanicu' mi je bila i blagoslov i prokletstvo'

Unatoč negativnom liku Billy je svojom naočitom pojavom i šarmom osvojio obožavateljice diljem svijeta, no koliko se promijenio od tada, točnije u posljednje 24 godine, najbolje pokazuju fotografije koje sam objavljuje na društvenim mrežama i izaziva nevjericu.

Danas 55-godišnji Billy prikupio je nekoliko kilograma viška, a čini se da mu je glavni zaštitni znak postala prosijeda brada koje se već neko vrijeme ne odriče i u potpunosti obrijana glava. Ipak, ono što ga odaje i vraća sve u neka prošla vremena jest njegov neodoljivi osmijeh kojim i danas topi ženska srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Zane (@billyzane)

Billy je 1997. godine u "Titanicu" dobio ulogu pokvarenog tajkuna kojemu je glavni cilj bio oženiti se lijepom Rose, koju je utjelovila bila Kate Winslet, a čije je srce u filmu osvojio siromašni Jack iliti Leonardo DiCaprio. Iako je nakon toga snimio niz filmova, ni s jednim nije ostvario takav uspjeh kao s Titanicom.

''Svakom glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme poznato je da u Hollywoodu rijetko tko riskira. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac. Stoga, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natjera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove'', izjavio je jednom prilikom.

Na žalost obožavateljica, Billyjevo je srce zauzeto i danas pripada samo jednoj ženi, iako je iza njega niz propalih veza. Bio je u braku s Lisom Collins od 1989. do 1995. godine, a bio je zaručen i s glumicom Leonorom Varelom. Zaprosio je i kolegicu Kelly Brook, ali s njom se razišao 2008. godine. Nakon nje bio je u vezi s hrvatskim modelom Jasminom Hdaghom, no veza nije dugo potrajala. Poslije svih nesretnih ljubavi glumac je upoznao Candice Neil, s kojom je dobio dvije kćeri i s kojom je trenutačno zaručen.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 7 Celebrity Nives objavila seksi fotku u vrućim hlačicama, a komentari sve govore: ''I more si uzburkala, a gdje nećeš muški rod!''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Belošević - 2 Goran Belošević - 3 +0 Bubnjar benda Pravila igre Goran Belošević (Foto: IN Magazin) Celebrity Ecija Ivušić opet ljubi? U zagrebačkoj zračnoj luci poljupcima ju je dočekao naš poznati glazbenik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene