Nekadašnja voditeljica "Golih vijesti" Gianna Apostolski danas živi puno privatnijim životom, no i dalje se pojavljuje na eventima, a pažnju privlači i na Instagramu gdje ima gotovo 25 tisuća pratitelja.

Galerija


Splićanka Gianna Apostolski (42) u emisiji Nove TV "Red Carpet" vodila je kultne "Gole vijesti" u kojima se bez srama skidala pred kamerama.

Vezani članci Mia Negovetić - 18 Njezina izvedba hrvatske himne od prije 6 godina još se pamti, a zanimljivo je vidjeti koliko se od tada promijenila! Robin Williams i Lisa Jakub Sjećate se ove dječje zvijezde? I drugi su se zapitali što joj se dogodilo, pa im je odgovorila i ponovno dospjela u centar pažnje

Bivša manekenka sa svakom novom viješću koju bi pročitala sa sebe bi skinula po jednu krpicu, a prva takva emisija na našim prostorima svojevremeno je uz ekrane prikovala cijelu Hrvatsku.

Gianna danas živi puno privatnijim životom, daleko od kamera, no i dalje se pojavljuje na brojnim domaćim eventima, a prije dvije godine ponovno je prošetala modnom pistom na jedenoj dobrotvornoj reviji.

Nakon "Golih vijesti" završila je studij odnosa s javnošću i vratila se u rodni Split gdje vodi agenciju za iznajmljivanje luksuznih vila, jahti i VIP usluga s 12 godina mlađim zaručnikom Dujom Bašićem.

Iako se više ne skida pred kamerama, još uvijek mami uzdahe atraktivnim fotografijama koje dijeli na Instagramu gdje broji gotovo 25 tisuća sljedbenika.

Nekadašnja zavodnica s malih ekrana iz javnosti se povukla nakon skandaloznog prekida s 24 godine starijim glumcem

Nives otputovala u malo toplije krajeve i odmah se skinula u badić, fotkom je podigla i temperaturu na Instagramu