Gdje se skriva?

Prošlo je 18 godina otkako su tinejdžerice vrištale za njim, a evo kako danas izgleda Daniel Beni iz legendarnih Teensa!

Daniel Beni (FOTO: PR) Daniel Beni (FOTO: PR) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Beni (FOTO: PR) Daniel Beni (Foto: LaVie Studio Robert Pichler) Daniel Beni (Foto: LaVie Studio Robert Pichler) D\'Beni Bend Daniel Beni Daniel Beni Daniel Beni - 3 +0 Daniel Beni, Denis Dumančić (FOTO: PR) Galerija

Daniel Beni na sceni se pojavio 2003. godine, a nakon raspada grupe Teens povukao se iz glazbe, no kasnije se vratio s novim bendom.

Pjevač Daniel Beni (37) je krajem 90-ih s grupom Teens ostvario dječačke snove.

Pogledaj i ovo showbuzz Ispovijest bivše teen zvijezde Veliki povratak: Daniel Beni progovorio o supruzi, sestrični Claudiji... ali i o Josipu Kataleniću

Grupa je osnovana 1996. godine i brzo su osvojili domaću publiku pjesmama poput "Hajde reci što" i "Laži nekom drugom", koje su ostale popularne do danas, a na vrhuncu slave od obožavatelja su svaki dan dobivali na desetke pisama.

"Mi smo imali taj fan club, tada su se još pisma slala, znali smo dobivati po 40-50 pisama dnevno sa svakakvim poklonima unutra, čak i novcima za CD koje smo, naravno, odmah vraćali", ispričao je prošle godine za IN Magazin.

Teensi su se razišli 2003. godine nakon čega se Daniel povukao iz glazbe i javnosti, a iste je godine njegova sestrična i kolegica iz benda, Claudia Beni, pobijedila na Dori s pjesmom "Više nisam tvoja" i predstavljala Hrvatsku na Euroviziji gdje je završila na 15. mjestu.

Nakon 14 godina provedenih daleko od očiju javnosti Beni se 2017. vratio glazbi i okupio D'Beni bend s kojim je nastavio tamo gdje su popularni Teensi stali.

U toj pauzi od javnosti Daniel se odlučio okušati u drugim poslovima.

"Bavio sam se ugostiteljstvom, odlučio sam se uzeti jedan kafić koji sam vodio, pa sam čak još jedan i rekao sam da mi je toga dosta sad se vraćam svojoj najvećoj ljubavi", prisjetio se Beni.

Život daleko od očiju javnosti nakon burnih tinejdžerskih godina itekako mu je godio, no tih se dana uvijek rado prisjeća, a ne isključuje ni opciju ponovnog okupljanja Teensa.

"Uvijek postoji mogućnost za to, nismo još razmišljali, ali ako dođe vrijeme za to će se sigurno desiti", kazao je za IN Magazin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Daniel Beni (@daniel.beni3008)

Danas je ova nekad tinejdžerska zvijezda u sretnom braku, a sa suprugom Barbarom je 2018. dobio sinčića Liama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Instagram) +4 Brooke Shields (Foto: Instagram) Zanimljivosti Majka ju je natjerala da s 10 godina pozira za Playboy, a samo pet godina kasnije snimila je prve golišave scene i sablaznila javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene