Ima 81 godinu!

Zovu je žena-mačka, mlađahni zaručnik tvrdi da je na njoj sve prirodno, a evo što kažu paparazzo fotke!

Jocelyn Wildenstein - 1 Jocelyn Wildenstein - 1 Jocelyn Wildenstein/Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jocelyn Wildenstein - 4 Jocelyn Wildenstein i Llyod Klein Jocelyn Wildenstein - 3 Jocelyn Wildenstein - 2 +0 Jocelyn Wildenstein - 1 Galerija

Jocelyn Wildenstein proslavila se 90-ih godina, a danas zbog svojeg izgleda izaziva nevjericu gdje god da se pojavi.

Jocelyn Wildenstein, poznata i kao "žena-mačka"podijelila je na društvenim mrežama fotografiju kojom je sve šokirala i ostavila bez teksta.

Pogledaj i ovo showbuzz Zovu je žena mačka Ispod ovih tamnih naočala skriva pomalo zastrašujuću istinu, no 21 godinu mlađi zaručnik tvrdi da nije ništa operirala

81-godišnja Švicarka, koja se može pohvaliti s 209 tisuća pratitelja na Instagramu, godinama plijeni pozornost svojim izgledom, a ništa drugačije nije bilo ni nakon što je objavila najnoviju fotografiju, zbog koje su je zasuli komplimentima, ali ima i onih koji se pitaju zašto si je to napravila licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOCELYNE WILDENSTEIN (@jocelynewildenstein)

"Kraljica", "Wow", "Sviđa mi se", "Oduzimaš dah", "Ikona", "Još uvijek predivna dama", "Najbolja si", "Čemu zahvati? Sviđa ti se što vidiš u ogledalu? Pitam iz znatiželje", napisali su joj u komentarima.

No njezin 21 godinu mlađi zaručnik i modni dizajner Llyod Klein tvrdi kako se nije podvrgnula niti jednom zahvatu, unatoč tome što izgleda kao žena-mačka.

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena-mačka jer je Jocelyn uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svom licu. Imam njezine fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", uvjereno je tvrdio u nekoliko navrata.

"Kad pogledamo moje fotografije iz mlađih dana, mislim da sam možda bila ljepša tada. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete na meni naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos", izjavila je Jocelyn jednom prilikom.

Inače, par se zaručio 2017. godine, kada je Jocelyn pokazala prsten s dijamantom od 32 karata vrijedan milijune, no počeli su vezu prije više od 15 godina. Planirali su se vjenčati 2018. godine, ali još nisu izrekli sudbonosno "da".

Žive u Miamiju otkad je ona proglasila bankrot jer se žena koja je svojevremeno čak imala i majmuna kapucinera za kućnog ljubimca našla bez prebijenog novčića i morala je podnijeti zahtjev za stečaj.

Jocelyn se proslavila 90-ih kada se nakon 21 godine braka razvodila od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dvije milijarde dolara.

Par je 2016. godine privukao pozornost javnosti kada je uhićen nakon burne svađe. Punili su naslovnice medija nakon što su se navodno fizički sukobili u svom domu, no oni su odbacili sve navode o tučnjavi, a vidljive ozlijede na tijelu pokušali su opravdati tvrdnjom da su bili nespretni tijekom strastvenog seksa.

Ipak, nakon toga obnovili su romansu. Prema pisanju američkih medija, Jocelyn je od milijardi iz razvoda ostalo 10 milijuna dolara. Mnogi tvrde da Klein samo iskorištava Wildenstein zbog njezina bogatstva, koje mu pomaže u dizajnerskoj karijeri, te da je zapravo homoseksualac.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić otkrila od koga joj se uznemiri srce: "Zasjeni cijelu prostoriju kada uđe u nju!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +27 Severina Vučković Celebrity Seve skakala po bini u mini bijeloj haljini, ali svi su gledali u ogroman detalj koji je imala oko vrata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene